Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy je typický americký středoškolák, kterého trápí nejvíc to, že je stále panic. Myslí pouze na sex s kýmkoli, s čímkoli, a hlavně hned. Stejný problém kupodivu řeší i jeho tři nejbližší kamarádi – sympatický sportovec Jarod, třídní šprt a romantik Griff a výstřední milovník gay filmů Nico. Všichni si přísahají, že do konce léta přijdou o panictví. K tomu jim mají pomoci triky, které se naučí od drsné lesby Muffler, o které kolují sexuální legendy. Tato komedie si utahuje nejen z „heterosexuálních“ filmů typu Prci, prci, prcičky, ale i z gay klasik jako jsou Klub zlomených srdcí nebo Queer as Folk. Zároveň film zůstává natolik citlivý, aby pod povrchním tlacháním o sexu objevil příběh o přátelství a ztrátě dětské nevinnosti. (ČSFD)

(více)

Recenze (93)

Brygmi 

všechny recenze uživatele

Na AGM mě znervózňuje, že netuším, jak vážně to je myšleno. Má to být parodie? Nebo jen bere schéma teenagerské komedie a aplikuje ho na homosexuální postavy? Každopádně to nefunguje žádným směrem. Dost se dalo vytěžit také z "utahování z klasické gay produkce", jenže to tady opět spočívá jen v tom, že jedna postava vypadá jako Deb z QAF, že hoši hrají baseball a že tam má trapné cameo Andersen Gabrych. Bod za plakát Edge of Seventeen, Richarda ze Survivor, pár povedených vtipů a chytlavou písničku. A na fekální scény raději zapomenu. ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Proboha. U téhle parodie na prcičky jsem se chytala za hlavu. Více jsem litovala herců, který tam hráli. Z 50%parodie a z 50%porno. První díl celkem šel, ale ten druhý děs běs. Chápu gay prcičky, ale to, že tam nebyl ani jeden heterák bylo až moc Ale i tento snímek má pozitiva a to v podobě Nica...jednoduše se nemužu zbavit dojmu, že mu to hrozně sluší, ne že bych byla na trendaky, ale proste mu to sluší. nevěrohodné. ()

Reklama

ElizabethBay 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmů, který pomáhá vytvářet homofobní předsudky. Nejen, že je to příšerná napodobenina prciček, která se ani nesnaží přijít s něčím novým, ale navíc je to i řemeslně velmi špatný film. Kdyby to alespoň bylo místy vtipné, ale je to žalostný počin od začátku až do konce. Hvězdičku si zaslouží jen proto, že v celé filmu byly dvě postavy, které nebyly bolestně trapné, přehrávané a mohly klidně potáhnout celý film (Jonathan Chace - Jared a Mitch Morris - Griff), oběma tleskám za to, že ve filmu byly momenty, na které se dalo dívat! ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Predvídateľne hlúpa paródia žánrz, ale akosi zábavnejšia, ako iné z tohto žánru. Najsrandovnejší je puntičkársky skopírovaná večierková scéna z filmu "Carrie", pri ktorej si prajeme, aby bol celý film tak chytrý. V malých úlohách sa objavuje veľa kultových celebrít, napr. Graham Norton, LYpsinka a Richard Hatch zo "Survivorov", ktorý ukáže viac, než by sme chceli. Film sa dočkal pokračovania, ktoré išlo rovno na DVD. ()

RyuzakiSE 

všechny recenze uživatele

Tento film mi doporučila kamarádka po tom, co jsem se zeptala, jestli nezná nějakou dobrou komedii, doporučila mi tuhle. Už od názvu jsem věděla, že to bude něco s gay tématikou. Mám ráda yaoi, tak jsem si řekla, že si ji pustím. Očekávala jsem, že film bude lepší než mé očekávání... bohužel nebyl. Herci se k postavám nehodili, jejich výkon nestál za nic, nemělo to moc extra příběh, konec byl hned na začátku odhadnutelný. Celkově se mi film zdál jako přiteplená nepovedená parodie na Prci prci prcičky. No, je zkrátka vidět, že se film natáčel jen 16 dní. Myslím, že tento film spíše gaye ponižuje. Každopádně pár plusů by se našlo. Například to, že jsem se v nějakých částech docela i pobavila, ale jen v některých. Dávám tedy jednu hvězdu, je to škoda, ale víc hvězdiček si podle mne tento film nezaslouží. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama