Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rowena je investigativní novinářka, která své články vydává pod pseudonymem David Shane. Několik měsíců pracovala na reportáži, která měla odhalit homosexualitu jednoho senátora, který bojuje právě proti homosexuálům. Její článek byl ale zastaven, takže Rowena dává v opilosti výpověď a jede domů. V metru narazí na kamarádku z dětství, která se jí svěří s tím, že se po internetu seznámila s Harrisonem Hillem, který je velmi bohatý, známý a ženatý. Harrison a Grace spolu udržovali milenecký poměr, ale on se jí náhle začal vyhýbat. Grace chce, aby o tom Rowena napsala. Po několika dnech Rowena zjistí, že někdo Grace zabil a snažil se její tělo schovat v řece. Grace byla dokonce těhotná. Rowena se tedy rozhodne dokázat, že Grace zabil Hill. Roweně jako vždy pomáhá její kamarád Miles, který je odborníkem na počítače a umí zjistit úplně všechno. Miles Rowenu miluje, ale ona nic netuší. Rowena se nechá zaměstnat u Hilla ve společnosti a tam se jí podaří dostat se k němu blíž, dokonce spolu naváží milostný poměr. Rowena si s ním píše i na online seznamce, kde se seznámil s Grace. Rowena na seznamce předstírá, že je bývalá stážistka, která s Hillem spala. Hill ale nakonec zjistí, že ho Rowena sleduje a myslí si, že jde o průmyslovou špionáž. Hill tedy s Rowenou skončil, ale to je problém, protože se mu Rowena nedostala do počítače a chybí jí důkazy o jeho emailové korespondenci s Grace. Miles to tedy zkusí sám a zkouší se dostat Hillovi do počítače, ale Hill je velmi opatrný... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Celkem to šlo. Hraní na kočku a myš, kde se neví, kdo je kdo. Nebo ví, aspoň ze začátku se tak tváří...Hraní si s identitou a anonymní "neškodný" chatování. Že doopravdy nezná ani svého nejbližšího kolegu není překvápko. Ženský rádi slepičí a chlapi se snaží zase tvářit tajemně..I když je pravda, že s někým v práci dělám třeba skoro 20x let a zároveň ho pořádně neznám a neznepokojuje mě to. Jako základy samozřejmě jo, ale abych se pídil po detailech to ne. Prostě to mám tak nastavený, asi jako většina chlapu. Soukromý by si lidi měli chránit. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nudný thriller s ucházející Berry, zajímavým Ribishim a nevýrazným Willisem. Foley zklamal. Po vizuálné dynamickém Chladnokrevně servíruje naprosto nezajímavě story o jedné vraždě, která sice nemá blbou pointou, ale ten zbytek je tak nevzrušivý, že tomu ani celkem zajímavé finále nemůže dodat šťávu... ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie až také zlé. Ale cítiť nevyužitý potenciál. Zaujímavá snaha o inteligentný triler, so zaujímavým obsadením. Stačilo by sa trochu pohrať zo scenárom ale aj réžiou a bolo by to prudko pozerateľné, takto je tam len pár zaujímavých momentov a dobrý záver. Nevyváženosťou pripomenie ZLODEJA ŽIVOTOV s Angelinou Jolie, ale stále je to o dosť lepšie... ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně solidní thriller. Ta linka s uchylákem Milesem mě regulérně chytla, navíc hezčí Halle než ta s vyžehlenýma, rozpuštěnýma vlasama neexistuje. Bohužel Willis tak maximálně karikoval pěknou řádku svých dřívějších postav a leccos zabil i mizernej dabing ("senátor Sex", really?). Nakonec teda Perfect Stranger může bejt rád i za ty čtyři hvězdičky, ale on beztak vejš nemohl mířit. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

I když jsou v hlavní roli dvě velké hvězdy Halle Berry a Bruce Willis, celý film je tak nějak o ničem a je vám úplně jedno, co se děje s jeho postavami. Na úplném konci se nás tvůrci snaží přesvědčit, že jde o velmi chytře propracovaný thriller a že máme o čem přemýšlet, protože všechno není tak, jak se zdá. Bohužel myslím, že v té chvíli už je pozdě na to, aby nás krmili nějakými bezchybnými konspiracemi. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • Spojení dvou hvězd neznamenalo pro Sony (Revolution) úspěch a první tři dny (13. – 15. 4. 2007) v amerických kinech vynesly na čtvrté příčce jen 11,2 milionu. Celkový výdělek se zastavil na 23,7 mil. dolarů. (imro)
  • Neznámý svůdce se měl původně natáčet v New Orleans, ale během příprav město zničil hurikán Katrina. Štáb se přesunul do New Yorku a na poslední chvíli upravil scénář na tělo novému městu. (imro)

Reklama

Reklama