Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

juta 

všechny recenze uživatele

Amazing race je další alternativa k Survivoru, ale Survivor nepřekoná. Bohužel co tento závod nejvíc shazuje jsou někteří soutěžící, kde mě unavovalo jejich neustálé stěžování, nadávání a sesypávání. Vítězům první série jsem fandil už od začátku, takže s vítězi jsem spokojen. Nejotravnější pár byl tým Kvído, kteří měli neskutečné štěstí po celou dobu, snažili se držet v soutěži zuby nehty i přes podrazy vůči dalším týmům. Dělalo se mi z nich špatně. Jinak týmy co doběhli do cíle jako druzí a čtvrtí byli taky fajn, takže v závěru soutěže to byla docela dobrá podívaná. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Asi jsem nějaká natvrdlá, ale mám problém rozeznat, kdy běží upoutávky na tuto soutěž a kdy je vysílána soutěž samotná. Neustálý střih, přeskakování od jednoho týmu k druhému, 2 sekundy u manželského páru, 3 sekundy u nejlepších přátel (nebo je to tým buziků, vypadají prakticky stejně), jůůů, dramatický zvrat - kravka zapomněla vzít soutěžní pomůcku, takže celé 4 sekundy strávíme u nemastné hádky se starým, kdo za to vlastně může, pak honem 2 nicneříkající sekundy v autě s bukvicema (nebo s nejlepšíma kamarádama), 2 sekundy běžící manželský pár, 3 vteřinky hysterčící transka, které(mu?) upadl umělý nehtík, sekunda nervózní hoši v autě a tak pořád dokola. Není šance někoho pořádně poznat, trochu se s ním ztotožnit, přát mu úspěch. Z jednotlivých úkolů jsou vidět jen kratičké sestřihy, řešení problémů je kolikrát přeskočeno, napětí veškeré žádné... Ale možná má neúčast pramení z toho, jak zřídka "Amazing Race" vídám a při pravidelném sledování by se dojem vylepšil. Pro soutěžící je to určitě super zážitek, jako divák se moc nebavím. Pro mě teda snesitelný průměr na zabití času při přípravě či konzumaci večeře - přinejmenším se z toho člověku nechce grcat jako u "Fear Factor", nenasere to jako zprávy a neunudí k smrti jako utkání Gambrinus ligy. 51% ()

Reklama

Bukk 

všechny recenze uživatele

Je to zajímavá show, kde máte neuvěřitelnou možnost procestovat celý svět. Sice jsem neviděla všechny řady a ani se na to nechystám, ale těch pár mi ukázalo, že ne vždy je všechno jisté. Hodně taky záleží na lidech, protože ne všichni člověku padnou do oka. S příchodem Joeyho a Meghan jsem si závod užívala jako nikdy předtím a díky nim mi bylo umožněno jakési "podívání se do zákulisí". Jim patří ta čtvrtá * především. Jejich eliminace byla srdceryvná., dlouho jsem tak pozitivní lidi neviděla. Tato soutěž prověří kvality každého. A ne jen fyzické. ()

TORTERAjirka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzábavnějších cestopisů vůbec. Tahle reality show je plná adrenalinu, zábavy a místo nekonečného řešení vzájemných vztahů se soustředí na úkoly a samotný závod. Musím pochválit zejména práci se střihem a kamerou. Po čase se sice stává soutěž lehce repetetivní a bylo by fajn, kdyby se trošku více míchalo s mechanikami speciálních stanovišť. Jediné co mi trošku vadí je snaha CBS udržet soutěž napínavou očividným šrocováním v letadlech a v kritických uzlech. Bylo by fajn, kdyby to vymysleli více kreativně. Ale i přes to se jedná o velmi solidní podívanou, která dává smysl. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Mám úchylku s názvem reality show a tahle je přesně podle mého gusta. Obdivuji dvojice, které se vydají vstříc neznámému, nebezpečnému a hlavně překonání sama sebe. Já bych na to neměla nemluvě o tom, že bychom se s manželem rozváděli už během první etapy. Co mě pravidelně dostává je zabedněnost Američanů, kteří si myslí, že Londýn je země a Praha v Rumunsku... Na druhou stranu jsou jejich reakce, kdy se účastnice, která mi celou dobu nebyla sympatická rozbrečí při projíždění chudou Asií, mnohdy překvapivé. Reality je plná protikladů, napínavých momentů a celého světa. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Většina závodu v druhé sezóně byla na jižní polokouli. (KucC)
  • Joseph a Monika se po účasti v soutěži zasnoubili. (KucC)

Reklama

Reklama