Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (258)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak a Uwe je tu zase. Tentokrát nám chtěl předvést kontroverzní, politicky nekorektní a vtipnou komedii. No a zase se mu to nepovedlo. Je sice fakt, že dva tři nápady se tu překvapivě i našly, ale i ty Uwe zazdil v nějaké trapnosti co přišla potom. A co na tom, že si chtěl udělat tvůrce srandu i sám ze sebe, když to nakonec působí spíš opačným účinkem. Je to prostě demetní, příběh nemá logiku, všechny ty rádoby přemrštěné scény jsou trapné a já být příbuzný některé z obětí 11. září, tak ho snad zabiju. Prostě další shit, tentokrát s malým probleskem průměrnosti, ale pořád shit. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,To je ta kráva ze sociálky!" ,,ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍBUCHPRÁSK!" Tedy čekal jsem poněkud větší masakr, nakonec se mi ho trochu i chvílemi dostalo. Občas se objeví slušnější vtip - střílení skrze kočičku bylo vskutku zábavné - , a když se začnou vršit mrtvoly, je o zábavu postaráno. Nemohu se však zbavit dojmu, že i jatka se dala udělat mnohem zábavněji a nechutněji. Velkým kladem jsou rozstřílené děti či rozmašírovaný kočárek s miminkem, škoda je, že většina vraždění je páchána střelnými zbraněmi. A kde jsou do pytle pálky, ocelové tyče, nože a mačety? O skvělém rýči (kterým lze ve hře usekávat hlavy) nemluvě! Tenhle film si žádal dynamickou kameru, běsný soundtrack a rudé gejzíry. I ty atomovky byly odfláknuté... není to úplná mizérie, leč k Jacksonovým Braindead to má hodně daleko... ()

Reklama

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Boll to dokázal!!! Kromě toho, že natočil film, tak i skutečnou adaptaci hry - neberu to teď jako celek - to byl s tím hodnocením přestřelil. Ale množství servírovaného nevkusu (podobně jak v druhém díle Postalu) je natolik dokonalé, že se můžu zamyslet nad tím, kam posunuje Boll své postavení ve světové kinematografii - je to člověk, kterého nikdo nebere vážně - že by na to přistoupil? Přítomnost tvůrce hry již o něčem taky vypovídá - zřejmě nebere svůj úchylný příběh o muži z karavanu příliš vážně...a proto vystupuje v takové trdlovině... Jojo - nejsou to skandinávští rockeři v Dungeon siege ani mléční zombíci z Far Cry - je to Uwe Boll, co financuje své filmy z nacistického zlata... ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Toto bola sprostota najhrubšieho zrna. Všetky filmové adaptácie hier sú zlé. Čo však môže vzísť z hry, ktorá už sama o sebe je recesia. Samozrejme ďalšia sprostota. Na moje počudovanie moje prvé stretnutie s fenoménom menom Uwe Boll dopadlo nad očakakávania. Hru Postal som hral, takže všetky vychytávky použité vo filme som mohol naplno vychutnať a patrične si ich užiť. Uwe to však trochu prehnal vtom, že sa snažil vytĺcť fór zo všetkého za každú cenu. Nemôžem však povedať, že nevydaril sa mu ani jeden. To nie, ale trapasov bolo omnoho viac. Ako satyra na všetko možné je film výborný. Či už klasické akčné filmy, kde ku úspechu stačí mať kozy, streľbu, výbuchy, sex a happyend, aktuálnu politickú situáciu (v čase mojej premiéry išla aktualita dosť dole 18.VI 2011), alebo celkový pohľad na Ameriku. Toto je jedno nádherné akčné béčko, ktoré veľa ľudí nepochopí. Doporučujem pozrieť až po jednej noci strávenej gamesením s mačkou namiesto tlmiču. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll nám poriadne vymäkol. Z Postalu sa mohlo vyžmýkať viacej brutality, kontroverznosti a iných uchilných veci. Namiesto toho je tam fakt zbytočný a debilný príbeh a kopu mrtvých zasranov. Ale je pravda že Boll si tam robil úplne zo všetkého srandu- aj zo seba. Po hre som čakal večši zárez do bieleho. Škoda. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Zlatá malina - Nejhorší režie (U. Boll); nominace - Nejhorší herec ve vedlejší roli (U. Boll a V. Troyer). (Petr23)
  • Po deseti letech první film, ke kterému si Uwe Boll napsal kompletně scénář. (Petr23)

Reklama

Reklama