Reklama

Reklama

Pokud jsi jednou uvnitř, už se nikdy nedostaneš ven! Nejhorší noční můry se stávají skutečností... Mladá teenagerka Madison (Sarah Roemerová) se rozhodne, že nastoupí na univerzitu, kde skoncoval se životem její bratr. Se svými novými spolužáky začne pátrat po děsivém tajemství, které skrývá jejich kolej. Z té se postupně stává vězení, kde stále přetrvává duch vraždícího lékaře. Šance na přežití je téměř nulová... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

destroy83 

všechny recenze uživatele

Řemeslně vydařený, ale bohužel tuctově působící horor o životem poznamenaných studentech, kteří se na začátku školního roku nastěhují do nově rekonstruované koleje, jejíž budova dřív sloužila jako ústav pro choromyslné. Hned první den pobytu začnou prosakovat zvěsti o ujetém doktoru Burkovi, jenž v ústavu působil a léčil psychické neduhy brutálnějším způsobem, než bylo v té době zvykem. Čerstvě seznámená partička teenagerů se začne o minulost univerzitní budovy zajímat a rozhodne se prozkoumat i studentům nepřístupné prostory, které ještě neprošly rekonstrukcí. Na koleji se poté začnou objevovat podivné události, pár studentů zmizí a častá varování starého údržbáře, se začínají jevit jako reálná hrozba. Po herecké stránce je snímek kvalitně i vkusně obsazen. Bohužel velká dějová předvítalenost a scénář, který přímo přetéká neuvěřitelnými náhodami a souvislostmi, stahují dílko do průměrné hororové tvorby, kterou divák shlédne jedním okem a druhý den vypustí z hlavy. Co se týče krvavých scén, kterých je ve filmu opravdu poskromnu, stejně jako lekaček, které ne vždy fungují, jsou také pouze v průměrné provedení. Takže celkový dojem došáhne maximálně na tři hvězdy. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Film ukazuje skupinu antipatických spratků, kteří si o zákrok vraždícího ducha vysloveně koledovali. Škoda, že je nestačil odrovnat všechny do třiceti minut, to by se na ten film snad i dalo koukat. Neohrabané pokusy o retrospektivní psychologizování postav působily trapně. Termín "bezduchá tupárna", jímž zde jeden kolega charakterizoval scénář, sedne jak prdel na hrnec. Celkově hodně chabý horor. ()

Reklama

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Eeeeer..... eeeeeehmm... ano? Takze asi takto... Film ma nevystrasil ani jediny raz (ak neratam fakt, ze ma spatne vydesila myslienka na stratu casu), herci nezaujimavi, resp. zaujimave tu nie je snad takmer nic. Musim vsak priznat, ze spojenie "cvokarne" a hororu ma vzdy chyti za srdce. Vsetko je vsak absolutne trapne, atmosfera doslova v prdeli, skratka som rad, ze som to napokon vobec dopozeral az do konca. Ked to porovnam napr. s o rok starsim snimkom House on Haunted Hill, nemam co riesit. Toto sa skrata nevydarilo. Co uz. 20%. ()

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

Parta studentů odhaluje děsivé události, které se odehrávaly na koleji, na které teď bydlí............. Zní to sice zajímavě, ale je to jen bezduchá tupárna bez kousku kvalitní atmosféry, se stupidními dialogy, potrhlým Frankensteinem a totálně nudnou výpravou. Za Sarah tu jednu hvězdu dám, ale jinak by to byl prostě odpad!! 10%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu, proč David R. Ellis, který své schopnosti nesporně prokázal minimálně při autohavárii z druhého Nezvratného osudu, ztrácí čas na takovýchto kravinách. Po technické stránce se toho asi moc vytknout nedá, ale scénář je bezduchá tupárna mísící v sobě představy a realitu přesně tím způsobem, na jaký jsem alergický - tzn snaží se to tvářit chytře, ale přitom to inteligenci vidělo stěží jednou, z dálky, v noci a ještě ke všemu za silné bouře. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama