Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Divočáci sú mi fest sympatický svojim námetom..Partička starých kámošov si ide užívať slobodu na motorkách na "ceste nikam"-super! Všetko sympaťáci, najmä Macy hviezdil... Tých pozitív je viac- Peter Fonda oprášil spomienku na parádnu Bezstarostnú Jazdu, gagy častokrát účinne zafungujú, ceké je to oddychovka, bla bla...Ako vec, ktorú nemôžem prekusnúť je to, že niekedy je to nehorázne "so american" a nad mieru mojej tolerancie aj infantilné...škoda. ()

verbst 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic a dostal sem moc. Tohle je parádní komedie, a ti čtyři chlapíci sou až na vyjímky bezchybní.... 80% edit 19.7. 2010 Uaaaaaa! Tak jsem si to dal podruhé, a to je neskutečný! Zvyšuji na 95 % tímPÁDEM NA PĚT HVĚZDIČEK! Ze dvojky se stává jeden z nejočekávanějších projektů na obzoru! ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $168,273,550Tržby Celosvetovo $253,625,427Tržby za predaj DVD v USA $97,845,715 //počet predaných kusov 5,945,628║ Neviem či za to môže aj neskutočne zabávajúce sa publikum v kine ale nepomôžem si a musím dať tejto klasickej americkej komédii plný počet, lebo takto dobre som sa zabával na komédii v kine len pár krát. Herci doslova na sklonku svojej upadajúcej kariéry nemohli ani lepšie urobiť než si zahrať v tejto uletenej motorkárskej komédii, takže dá sa povedať že to je určitý návrat hercov ako John Travolta - Tim Allen - Martin Lawrence - nuž to sú ty známejší ale kto im dominuje je práve William H. Macy ten doslova exceluje a svojími streštenými poznámkami, pádmi z motorky nemá chybu. Prim cameo si tu strihne aj Peter Fonda. "Zabaviť film zabaví a to je hlavné!" /videl v kine: 90%/ ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Když jsem film před lety viděl, zdál se mi být vcelku vtipný a zábavný. Proto jsem dnes poněkud zmatený, protože scénář dostal humor hned ze startu do křeče, z níž se už nevzpamatoval. Faktem je, že mi dnes většina scén, které mě měly rozesmát, způsobovala trapné rozpaky a já jsem nemohl přijít na to, co se mi dříve na filmu tak líbilo. Jsem si jistý, že za mé dnešní zklamání nemohlo herecké obsazení, to bylo na takový snímek opravdu štědré; za všechno, co se mi nelíbilo, nese vinu hlavně scénář a režie. Nechci na film jen kydat špínu, on své vtipné momenty měl, ale bylo jich zoufale málo a tvůrci je tak trochu utopili v trapnosti a hlavně v závěrečné přehlídce všemožných klišoidů. / Poučení: Přilba s umělým culíkem a rukávy s tetováním z tebe motorkáře neudělají. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Brad Copeland .. Skvěle jsem se v kinosále pobavil, proč to nepřiznat. Divočáci mi šli prostě do noty. Samozřejmě, že film nemá nějaké vyšší ambice, než být středoproudou komedií. Pár vtípku je prvoplánových, také šablona o krizi středního věku a odpoutání se od zaběhlých stereotypů je obvyklá, ale tempo dávkování humorných scén či dialogů má správnou kadenci a tak je celý počátek vyjížďky včetně jízdy samotné až k motorkářskému baru uprostřed pouště velice zábavný. Tam přichází otřepaná zápletka o střetu dobrých a zlých, dosavadní náboj lehce opadá, ale nic markantního se neděje, tyto konflikty jsou prostě nut(d)né a tento nepatřil k nejhorším, páč Liotta a spol. se snaží. Co tuto podívanou zaručeně táhne je herecké obsazení - výtečná sestava kamarádů Tim Allen (zaručeně nejlepší), John Travolta, Martin Lawrence a William H. Macy je přímo ideální volbou, která spolu skvěle funguje. Prostě nečekejte nijak originální nebo geniální zábavu, ale solidní bezstarostná jízda tatíků na hranici zaběhlého klišé to rozhodně je.. 75%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Jackova (Ray Liotta) motorka má na sobě logo Orange County Choppers. Motorka byla sestavena společností, která se proslavila v show Americký chopper (od r. 2003). (CliffLee)
  • Maggiina (Marisa Tomei) restaurace byla postavena jen pro účely filmu, ale po skončení natáčení byla renovována a stala se z ní restaurace skutečná. (CliffLee)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama