Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé batole, které se ztratilo třem zcela neschopným únoscům, prožívá svá první velká dobrodružství ve velkoměstě. Zlosyny tak zcela nevědomky, leč o to důkladněji vytrestá... (oficiální text distributora)

Recenze (152)

fiLLthe3DD

všechny recenze uživatele

Vyjma prvních dvou dílů "Sám doma" (protože Joe Pesci a Daniel Stern) a snímků "101 a 102 dalmatinů" (protože Glenn Close, vysoké produkční hodnoty a dozajista náročná práce se zvířaty) jsem už jako dítě předškolního věku nenáviděl všechny ty filmy, v níž jsou děti či zvířata chytřejší než dospělí. A na tomto výtvoru krom solidní výpravy neshledávám vůbec nic dobrého - děj je trapný a "prcek" přímo odporný. Navíc jsem se při sledování cítil opravdu trapně za to, k čemu všemu se trojice hlavních představitelů byla schopná propůjčit, jelikož humor v tomto počinu je založen jen a pouze na neustálých držkopádech, v horším případě pak kopání, drcení a pálení koulí (očima „dospělého" jsem skoro až nabyl dojmu, jako kdyby si režisér plnil nějaké zvrhlé sexuální choutky, v nichž dominantní mimimo dává na prdel skupině submisivních mužů)... A co proboha na téhle sračce stálo 48 mega je mi opravdu záhadou (o rok starší Jurský park stál 65)... Hodnotit nebudu, jelikož jsem zkrátka nenašel sílu pustit si to po letech znovu... ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Měním hodnocení o jednu hvězdu nahoru, a to se mi až tak často opravdu nestává. Dnes jsem zcela náhodně tohle dobrodružné kriminální drama!!! měla možnost zhlédnout znovu a rozesmávaly mě téměř všechny dramatické, kriminálně dobrodružné!!! situace. (ještě v tom popisu filmu chybí western, experimentální, fantasy, sci-fi horor) Ani scénář není nijak oslnivě originální, takže vsadili na osvědčenou recepturu na smích akorát místo McKulkina nasadili do akce mimino. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Opět nechápu hodnocení. Víte jaká to musela být dřina pracovat s takovým batoletem? Pro mě neuvěřitelný výkon. Ano musím uznat, že ani tento film se nevyvaruje pár přehnaných scén (hlavně si mohli odpustit scénu u té opice), ale celkově to na mě působí pořád lépe než některé jiné americké slátaniny. 7/10 ()

MoziMedve 

všechny recenze uživatele

koukat na tento film jako rodič batolete v cca podobném věku sebou přínáší docela zvláštní nadhled. To že dítě přežije samo na stavbě nebo u gorily, budiž... ale jak dlouho má na sobě jedinou plínu a nevyvádí? a kde se krmí? co pije? Totálni fantasmagorie tento film :D Dále když na to kouknete jako dospělací tak ty rodiče jsou absolutně nesympatičtí zbohatlícia docela i sympatizuji s únoscema. No co, jako malej jsem ten film měl docela rád, tak kvůli nostalgii dávám 3/5. ()

filmator 

všechny recenze uživatele

Intelektuálnější zábava než Teletubbies, labutí píseň filmů s dítětem vzdorujícím zlodějům, kde zloději bývají stokrát sympatičtější než fracek v hlavní roli. Zde dotaženo do absurdna. Batole utíkající trojici zlodějů přes město... Některé scénky jsou zábavné, ovšem lepší by bylo natočit film pouze se třemi přiblblými padouchy a možná by to byla větší legrace, protože bychom tam neměli přeslazené mimino a jeho nejbližší včetně příšerné chůvy, ze které se později vyklubala jedna ze stars Sexu ve městě (asi ta nejméně sympatická :-) Nejlepší část je asi, když se trojice únosců ptají policisté na špatně zaparkované auto, zatímco Bink Mantegnovi podpaluje zapalovačem rozkrok. "Někdo tu griluje." následováno hasením "plápolajícího" rozkroku tak jak "jsme se to učili ve skautu." ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Plány pre pokračovanie s názvom Baby's Trip to China boli zrušené. (Raccoon.city)
  • Rozpočet filmu se přehoupl přes 50 milionů dolarů, což bylo v té době na snímek bez známých tváří neslýchané. (HellFire)
  • Snímek byl v jížní Asii tak populární, že byl dokonce považován za úspěšnější film než třeba Star Wars. (griph)

Reklama

Reklama