Reklama

Reklama

Zázrak v New Yorku

  • USA Miracle on 34th Street (více)
Trailer

Obsahy(1)

V moderní verzi oblíbeného klasického příběhu z roku 1947 se šestiletá Susan trápí pochybnostmi nad existencí nejtradičnější nadpřirozené postavy — Santa Clause. Jednoho předvánočního dne však nečekaně uvidí v obchodním domě Santa Clause, který ji přesvědčí, že je skutečný. Malá Susan tak dostává ten nejhodnotnější dáreček ze všech dárků - opětovnou víru ve splnění svých snů. V hlavních rolích povznášejícího a radostného filmu, který o existenci Santy přesvědčí celou rodinu, se představují Richard Attenborough, Elizabeth Perkins, Dylan McDermott a Mara Wilson v roli Susan! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Má očekávání byla veliká a o to jsem zklamanější. První polovina byla nekonečně rozvleklá a nudná a část v soudní síni sice zábavná, ale do krásné vánoční atmosféry to mělo opravdu daleko. Přesto souhlasím s lasumirem a Faramirem (:D) v tom, že někteří hodnotí zcela neobjektivně - budto je to příliš americké anebo moc krásné (ale se 3*?). Pohádkový dědeček aneb Santa Clause byl každopádně opravdu sympatický, za to bod k dobru. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Zázrak v New Yorku je milý, oddychový, sympatický a prostoučký příběh o muži, který je fyzickým představitelem nehmotného symbolu Vánoc, samotného Santy Clause. V celku jde o průměrnou filmovou záležitost s lehce topornými herci a jednoduchým scénářem. Malá Mara Wilson je roztomilá a Richard Attenborough zase charismatický. Zkrátka snímek, který bezpochyby patří ke svátkům klidu a míru, avšak nejde o nic speciálního či nezapomenutelného. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Nádherný film s velmi dobrým hereckým obsazením a se skvělou Marou Wilson o tom, že víra alespoň o Vánocích je velmi důležitá. O tom, že když nějaký "chytrý" rodič svému dítěti v předškolním věku řekne, že Ježíšek neexistuje, neznamená to hned, že vyjevil svému dítěti moudrost světa. O tom, že děti a nejen ony potřebují iluze. A o tom, že i americká vláda "In God Trust". PS: Jinak se dost divím celkem nízkému hodnocení. Tak se ptám, jaký by ten příběh měl být, aby rozehřál srdce i těch ostatních. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nádherný vánoční film, a první z těch vánočních filmů pro tento rok, které jsem ještě předtím neviděl. A docela se divím, protože ho televize museli točit o sto šest. Každopádně se na něj moc hezky koukalo...a to i přesto, že do něj Američani narvali jejich oblíbené soudní procesy. Tady to ale bylo oprávněné a hezky se na ten celý příběh dívalo...dokonce i v soudní síni. Kouzlo Vánoc udělá stejně svoje... ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Síce je originál lepší, ale Santa asi spolupracoval na scenári aj tu, lebo remake mi rovnako vyčaril úsmev. Len súdny spor bol už trochu rozporuplný. Uvádzať ako argumenty pre dobro veci boha a peniaze, keď Vianoce sú už samé o sebe dosť biznis, nabáda myslieť navyše na to, koľko peňazí sa prejebe na cirkev. A keby sa niekto vydával za boha, zlynčovali by ho, takže miešajú jablká s hruškami. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Susanino stredné meno je Elizabeth. Zhodou okolností stredné meno herečky Mary Wilson, ktorá postavu Susan stvárnila je rovnaké. (m.a.t.o.)
  • Herec Alvin Greenman (vrátnik) sa v pôvodnom filme z roku 1947 objavil ako Alfred. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama