Reklama

Reklama

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Beky 

všechny recenze uživatele

Dneska mě jeden člověk neskutečně naštval, neni to Steven Seagal:)!! Dneska jsem si řekl, že se musim změnit, některý věci nechám dojít do stádija, kdy ze sebe dělám úplnýho kreténa a přitom ještě stihnu kejvat hlavou:(!! Všechno si nechám líbit, ale tomu je konec...teď nastupuje Zákon ulice!! Začnu hned tim nejlepším, když si totiž monitor pořádně zesvětlíte a vemete si baterku do druhé ruky, kterou budete mít zrovna volnou a budete s ní svítit do monitoru, tak na konci filmu uvidíte závěrečnou bitku, která je opravdu velice dobrá a když budete pozorní, uvidíte Seagala v plné parádě bez dubléra!! Škoda tmavého prostředí!! Je tedy s podivem, že všechny bitky ve filmu nejsou natočené tak jako poslední...v celku!! Určitě jde o pokrok, aspoň v tomle směru, jinak je vše při starém a je to hodně efková záležitost!! Ale to nechci rozebírat!! Jsem jeho fanoušek, mírná spokojenost převažuje nad hlubokou skepsí:)!! ...poctivých 40%!! Jednou větou: Eddie jako big-mother-fucker by zasloužil kulku v těle z tohodle filmu, aby z něj na jednu ránu vytekly 3litry krve ( co to jako bylo???), protože mluví jako hulvát:))))...ne, nepřišlo mi to drsný, přišlo mi to směšný!! ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Seagal je zpátky a to mu nikdo nemůže upřít, a to proto, že tenhle film je rozhodně nejlepší od Lovce policajtů. Nechybí tady přestřelky ani bitky mezi Stevenem Seagalem a mnoha gangstery.Film má taky velmi dobrý děj. Teď přijde Pistol Whipped a ten bude ještě lepší. Seagal ještě neřekl poslední slovo. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Začínam sa ťa báť.“ Pomstu v mene syna som videl po desiatich seagalovkách, v ktorých legendárny Stívn stelesňoval záporné postavy alebo všelijakých ťažko zaškatuľkovateľných týpkov pohybujúcich sa na hrane zákona, síce to neboli zrovna morálne najčistejší chlapi pod slnkom, ale v tých filmoch boli oveľa špinavšie postavy, čiže v konečnom efekte šlo, možno, snáď, ehm, o klaďasov. V Pomste v mene syna toto našťastie ide bokom a Seagal tu hrá príjemne jasnú a priamočiaru postavu ako v dobách svojej najväčšej slávy. Takisto motív pomsty za zabitého syna napriek predvídateľnosti funguje lepšie, ako rôzne špionážne hry, v ktorých ste sa stratili už po piatich minútach. Nanešťastie dobre rozbehnutý príbeh Stevenovi dlho nevydržal, záporáci sú trápni, akcia dosť slabá a ku koncu už to bolo o ničom, strašne ma to nudilo. Danny Trejo tu nemá moc veľký priestor. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Segalův film za poslední roky. Konečně se ukázal v roli , v jaké ho chceme často vidět - Osamělý hrdina, který si nebere žádný servítky,lámání všemožných kostí v tělech protivníků je pro něk každodenní chléb a průměr počtu zabití 1 člověka na minutu filmu je samozřejmostí. Vždyť todle ho proslavilo.Takhle ho známe a i nadále znát chceme.Jen tak dál, dobrý *** ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Som rád, pretože konečne som sa na Stevenov film dokázal pozerať bez toho aby som sa chytal za hlavu. Určite je to najlepší počin od 'Exit Wounds'. Možno nie po stránke scenáru a deja, ale po stránke kick-kung-thai-shaolin nakladačkách, normálneho, na nič sa nehrajúceho prostého príbehu určite! Ani dialógy na úrovni základnej školy mi nevadili. Konečne a čím ďalej-tým viac sa znova dá pozerať na Seagala a tak s určitosťou môžem povedať, že po šiestich rokoch je tu film, ktorý si rád niekedy pozriem znova! 70%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Počas záverečného súboja s radovým záporákom ho Seagal (Simon Ballister) hodí na skúmavky a vzbĺkne malý oheň, ktorý sa s ďalšími zábermi stráca a znovu objavuje. (johnsnow)
  • Při automobilové honičce, kdy Simona Ballistera (Steven Seagal) pronásledují členové gangu, jim Simon několika ranami prostřelí čelní sklo, v dalším záběru je však sklo nepoškozené. (rublik05)
  • Produkčná spoločnosť Screen Gems zvažovala, že by sa film mohol premietať v kinách. Nakoniec mal premiéru iba na DVD. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama