Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (325)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Súhlasím s Le_Chuckom, čas by sa kľudne mohol skresať. Hodina päťdesiat (extended version) je pri takomto filme naozaj zbytočný luxus. Okrem fakt pozitívne bláznivého nápadu, dať chlapcov s mentálnym vekom 5 do tiel 40 ročných trpákov a hrsti originálnych perličiek, ten ostatok bol obvykle neobjavný, klišovitý a predvídateľný. Ale inak som sa pobavila aj zasmiala, i keď len tak... priemerne. Počkajte si na koniec titulkov. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

...tak niečo neoriginálne som už dávno nevidela a gratulujem si, že som vydržala túto bezcennú nudu pozerať až do konca...natočiť komédiu, ktorá Vás vrcholne rozčuluje už len pohľadom na antikomediálnych hercov Willa Ferrela a John C. Reilyho, kt. nezahrali absolutne NIČ je umením, ktoré oceňujem jednou hviezdičkou, nechýbalo veľa aby som tejto bezobsažnej blbosti naložila to, čo si právom zaslúži - odpad! ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Za Ferrella dávám čtvrtou hvězdičku, já tyhle trhlý komedie, které nesouvisí s filmovým uměním, prostě mám rád. Nic nedává smysl, všechno je přehnané, příběh stojí za bačkoru, happy end na každém kroku, ale je to správně "ujetý", a to se mi na tom líbí. (nekoukat na to sami v obýváku, ale čím větší počet lidí, tím větší lavin, tím větší zážitek) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell opět hraje totálního pošuka a zdatně mu sekunduje John C. Reilly. Sice jsem se dozvěděl, že existuje nějaká necenzurovaná verze, která je mnohem lepší a já viděl tu cenzurovanou, ale ani tak nemůžu říct, že bych snad byl zklamanej. Zase jedna z řady pošahanejch komedií s W. Ferrellem v hlavní roli a na tyhle filmy já můžu koukat skoro pořád a vždyky mě rozesmějou. 75% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že až nepříjemně aktuálně adresná komedie s parádními postavami (od obou titulních bratrů, přes třetího až nechutně nesympatického bratra, jeho chlípnou manželku - scéna, kdy svému milenci vypráví, že by chtěla, aby se stal kuličkou a bydlel v její vagíně je neskutečná), hodně dobrým humorem, sociálně kritickými odkazy (drzost dětí, praktiky korporací), dobrými herci (Ferrell je už sázka na jistotu,Steenburger je skvělá takřka vždy). A i ta závěrečná nutná katarze je naservírována dost slušně. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Píseň, kterou zpívá Will Ferrell a John C. Reilly hraje na bicí, je Por Ti Volare. Ano, je to ta samá píseň, jež zazní na začátku filmu Ledově ostří. Výkon obou herců byl skutečný. (HellFire)
  • Umělá varlata, která Will Ferrell ve filmu používá, stála 20.000 dolarů a štáb mu je předal jako dárek. (HellFire)

Reklama

Reklama