Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

predators 

všechny recenze uživatele

V duchu animace Sky Captaina se nese i Mutant Chronicles. Kvalitou zpracování i svým obsahem mu však sahá sotva po kotníky. Akčních sekvencí mezi mutanty a hlavními hrdiny je požehnaně, ale ani jeden mě nevyvedl v úžas. Taky jsem postrádal charisma, které se svým obsahem hvězdných jmen přímo nabízí, ale dříve, než se mohl někdo presentovat, pořádně to schytal. Alespoň v tomto směru se jednalo o nějaké překvapení, protože jinak je děj dost linární, opět bez sebemenšího překvapení. I tak ale uznávám, že temná atmosféra a některé postavy mohou mnoho diváků zaujmout... 40% ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $22miliónov║Tržby USA $6,820║Tržby Celosvetovo $2,131,057║ No nevadil by mi ani štýl prevedenia Sky Captain .... či iné pododne ladené výtvory ale tu to proste až tak celé neberie a nepomôže ani v celku slušné obsadenie. Premárnená príležitosť. /40%/ ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Levné béčkové sci-fi a s cheesy zápletkou, nepříliš inteligentními dialogy a spoustou šplíchanců krve - takový jsou Mutant Chronicles... ale nic z toho nemyslím pejorativně. I přes velmi omezený rozpočet jsou triky překvapivě docela fajn, stejně jako "skoroáčkové" obsazení a i ten děj s logickými dírami kterými by proplul i Titanic je trochu otravný jen v první třetině, ve které se představuje samotný svět Mutant Chronicles a nastíní zápletka - ve chvíli kdy začne dávat Ron Pearlman dohromady svůj tucet špinavců na něj všichni s klidem zapomenou (včetně scénáristů). Takže jediné co proti filmu může někdo, kdo nemá na tento subžánr vyloženě averzi mít, je místy až příliš nepřehledná akce a přehnaný patetismus v některých scénách. 7/10 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Sympatické sci-fi. Možno so zbytočným úvodom, možno s príliš jednoduchým dejom. Ide však o záležitosť, ktorá ukazuje, že takýto lacný "televízny" prístup je momentálne jediný spôsob, ako dostať k životu poriadne výpravne pôsobiace SF. Rovnaký výsledok ako pri SERENITY či DEŤOCH DUNY. Je to síce viac počítačová hra ako film, ale výborne pracuje s klišé - to základné definujúce žáner skvelo využíva a tomu patetickému sa vyhýba. Nie je to štvorhviezdičkovka, ale žánrového fanúšíka musí potešiť... ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Akční scifi z budoucnosti, kde se kosí čtyři frakce jako ve druhé světové válce a do toho mraky mraky mutantů, dejte to sem !!!! Po prvních deseti minutách jsem si říkal, pro Kristovy rány, co to sakra je. Vizuál vypadá jako z minulého století počítačů a opravdu to vydrží jen otrlí diváci. Ovšem s postupem času člověk usoudí, že to byl nejspíš záměr, aby film vypadal jako Snowpiercer nebo Vynález zkázy. Zápletka nic nového nepřináší, ale pár nápadu a především narůstající tempo celého filmu se dá ocenit. Velké plus vidím v dobrých hercích, kteří ztvárňují pestré komando a hlavně Perlman ala kazatel hraje výborně......6/10 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Meno postavy por. Maximilliana von Steinera je odvodené od mena slávneho filmového skladateľa Maxa Steinera, ktorý komponoval hudbu napríklad k filmom King Kong (1933) alebo Casablanca (1942). (misterz)
  • Postavy Mitche Huntera a Maxe Steinera se objevily již ve videohře „Doom Troopers“ pro Super Nintendo Entertaiment System. (TomikZlesa)
  • Film je založený na univerze rovnomennej stolnej hry. (Mihail123)

Reklama

Reklama