Reklama

Reklama

Co byste dělali, kdyby se k vám nastěhovala matka a za žádnou cenu nechtěla odejít? Když devětadvacetiletý NOAH COOPER přichází o práci terapeuta, má pocit, že už ho nic horšího nemůže potkat. Pak ale přijíždí domů a v jeho už tak plném domově panuje ještě větší zmatek, protože se v něm usadila Noahova panovačná matka MARILYN a s ní smečka pěti psů. Legrace nastává ve chvíli, kdy se Noah snaží vypořádat s tlaky při hledání práce, se ženou, která zoufale touží po dítěti a co je nejhorší, s matkou, jež ho nechce přestat zahrnovat láskou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Líné, nudné, rádobyvtipné, rodinné. Ač mám Daxe strašně ráda a v jiných filmech vždy věděl co dělat, tady mi přišel naprosto bezradný. Film víceméně o ničem, jenom o rozpadu manželství jeho rodičů, nastěhování jeho matky a bratrance jeho ženy, žena chce toužebně miminko, a nahřívání a jiné deformace jeho orgánu obsahujícího spermie byla asi nejvtipnější stránkou. Film u kterého usnete. "Tvoje máma mi ukradla auto!" ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Nikdy víc. Dax Shepard je nevtipný a prkenný, Liv Tyler je maximálně tak dobrá dekorace a z Diane Keaton... je mi smutno. Tak úžasná a talentovaná herečka a tak stupidním komediím se zaprodává. Nevím, co si o tom mám myslet, ale vím naprosto přesně, že na tohle se prostě nemohu dívat. A ty tři úsměvné vtipy v 92 minutách pak už nezmohly zhola nic. Je to zkrátka trapas maximálních rozměrů, u kterého všechny složky procesu výroby postrádaly i sebemenší ždibec soudnosti. Měl jsem co dělat, abych se dodíval. Vážně - už nikdy víc. ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Úmorný film o ničem. Plný scén a vtipů které už byli tisíckrát použité, a nejen ve filmech tohoto typu. Já mám ráda Diane Keaton, protože je stylová. Tady ovšem mi většinu času lezla na nervy, a měla strašný dabing. Dax Shepard je navíc podle mě stoprocentně nesympatický chlápek, který mi byl celý film proti srsti. Liv Tyler je moc hezká, ale má rozhodně na víc. Celé to téma už je tak vyčerpané, všechny fórky, a vlastně celá dějové linie je už tak strašně často omílaná, že se člověku na to nechce ani koukat. Jediné co se mi líbilo, bylo to že se staří rodiče neusmířili, ani po té co otec přiznal nevěru. Alespoň měli nějakou morální úroveň. Ale jinak bych si tenhle film nerada ještě někdy zopakovala. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jediné pozitívum vidím v tom, že tu hrajú dvaja moji obľúbení herci - Liv Tyler a Dax Shepard, hlavne Liv bola šarmantná, ostatne tak ako vždy. No ale Diane Keaton? Uznávam, zahrala to výborne, možno až prehnane, pretože som ju mal miestami až po krk. Na druhú stranu dejová linka bola nudná až strach, nič zaujímavé, alebo nič čo by už divák sto krát predtým nevidel - klasická romantická šablóna o hľadaní pravých hodnôt. Podpriemer. 40/100 ()

oje 

všechny recenze uživatele

Rozpolcený a řídký mix slabých vtipů, občasných dramatických záchvěvů a nepřesvědčivých postav, kde je i převládající komediální poloha tragicky nevýrazná. Nepříjemná atmosféra z napjaté rodinné situace a čtyř stěn potěmnělého domu spolehlivě podkopává nohy i těm několika nepovedeným pokusům o humor. I ryze trapné komedie s dvojitou dávkou romantických klišé mývají ve výsledku lepší efekt. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. ledna do 21. února 2007 v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama