Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, za sedmero horami a sedmero oceány. Nemůžu říct, že bych se nudil, ale ani jse nedostavil moment překvapení. Herecké obsazení bylo pestré, ale ničím nevyniklo. Scénář ničím taky nevynikl a i hudba byla docela v průměru. Oddechovka. 60% PS: Selena vypadá líp nenalíčená než, když se zmaluje:). PS2: Kdyby jste to chtěli vidět rychle stačí kouknout na trailer:). ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Bola to síce scenáristická pohroma v podobe hlúpučkého deja, stupídnych postavičiek a trápnych rečičiek, ktoré dievčatá chrlili z úst s frekvenciou, za ktorú by sa nemusel hanbiť žiaden gejzír v Yellowstonskom národnom parku, avšak pár momentov celkom pobavilo. Vyslovene len pre menšie deti, hlavne pre dievčatá do 10 rokov. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tak moc jsem se nenasmála, ale herecké obsazení v podobě Leighton Meester a Katie Cassidy vůbec nebyla špatná volba. Opět dokáže člověk na takovém "skvostu" předpovědět snad úplně všechno, ale kupodivu mě to celkem i bavilo. Konec jsem si představovala přesně tak, jak by natočen. Nevím, jestli bych do role Grace obsadila právě Selenu, protože se herecky moc neukázala. Pobavila mě Catherine Tate, kterou jsem si oblíbila díky filmu Love and Other Disasters. ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho mnohem více, ale hodnocení kvalitě tohoto filmu jednoznačně odpovídá. Je to lehký průměr, něco co neurazí bohužel, ale ani příliš nepobaví. Film si mé hodnocení získal především hereckým obsazením, kostýmy a hudbou (Mika je jeden z mých nejoblíbenějších umělců). Hodnocení mu však ubírá jednoduchá zápletka a nezajímavý scénář a prostoduchost výpravy z které se dalo vytěžit mnohem více. Z krásného Monte Carla a Paříže jsme mohli vidět jen pár záběrů a z Texasu jsme vlastně neviděli vůbec nic. Filmu také dosti ubírá dvojrole Seleny Gomez, která mohla být mnohem lepší a nevyhne se ani typickým cliché. Pokud jste, ale teenager co si vždy snil o tom jak se ze dne na den stane "priceznou" je tento film ideální snímek pro Vás a určitě nezklame. Hvězdička za scénu se svázanou Selenou a ukrutně optimistického policistu :) ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý teenagerovský film kopírující "Prázdniny v Itálii" s Hillary Duff. Jen, že zde byly holky tři. Myslím si, že své publikum si film najde a to hlavně mezi dívčími "romantičkami". Jinak na podívání toto dobrodružství nebylo úplně špatné. Jen ta hvězdička Selena Gomez se na role hvězd vůbec nehodí. Dá se říct, že mě celý film dost srala. A to hlavně proto, že dívka s desetiletým kukučem by prostě neměla hrát osmnáctileté dívky. I když ve skutečnosti na to věk má. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama