Reklama

Reklama

Slunovrat

  • USA Solstice
Trailer

Obsahy(1)

Po několika málo měsících od sebevraždy své sestry Sofie, odjíždí teenagerka Megan na letní prázdniny se svými nejlepšími přáteli. Na místě se brzy začínají dít zvláštní věci, které, jak Megan věří, připomínají přítomnost její sestry. Pokusí se s jejím duchem navázat kontakt. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Duchařina, u které jde podle všeho hlavně o to, aby se člověk radši díval na fyzicky atraktivní postavy a tak mohl bez povšimnutí projít i pokulhávající scénář. Hm, co dál? To je ten problém - já ani nevím jak tenhle film originálně okomentovat, protože mám pocit, že bych o něm mohla napsat to samé, co jsem napsala už o stovce jiných filmů podobného zaměření. Až takhle je to průměrné. Má to ducha, má to záhadu, kterou je nutno vyřešit, má to hrdinku, které kromě jednoho člověka nikdo nevěří, má to divně se chovajícího burana, kterej je možná vrah a možná taky ne, má to "nečekané" rozuzlení. Nenáročnému divákovi to nejspíš stačí, ale já už jsem viděla přes 600 hororů (hehe, teď to zní jakože se strašně chlubím) a tenhle styl se mi už zkrátka trochu zajídá. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film se jmenuje "Slunovrat" a o Slunovratu nebo něčem s ním spojeným zde není ani sekunda. Takže to považuji za podvod na diváka. Ten, koho baví mystika různých svátků apod., si zde na své určitě nepřijde. Je zde klasická parta mladých lidí na chatě (no, chatě) v lese, kdy jedna dívka má neustále problémy s tajemným zjevením, které má trošilinku širší souvislost. Zpestřením je místní chlapec, který se vyzná ve voodoo. To je ale z mystiky tak vše. Film se začne rozjíždět až v posledních dvaceti a něco minutách. Kdy ale skončí tak rychle, jak začal. Takže nic moc a myslím, že ty mé dvě hvězdy jsou hodně přívětivé. ()

Reklama

hronikpetr 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor, který je sice od půlky filmu docela předvídatelný ale koukatelný. Ač to není ničím přelomovým myslím si že za shlédnutí tento kousek stojí..Napětí sice velmi stagnuje ale posledních asi 10 minut si to vykompenzuje.. Hororové prvky zde nejsou ničím přelomovým. Lekacím scénám by zde dosti napomohl lepší načasování a zvuk, ale snaha se cení. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo, celkem to šlo. Film je celkem v pohodě, ale jakmile nastane, nástup hlavního hrdiny začíná to bejt trochu stereotypní. Parta se baví, v noci se bojí, a takhle to jde furt. Navíc film nepostrádá neduhy jako třeba naprosto předvídatelnej konec. Nanešěstí prostředí bažin má něco do sebe. Dále mě docela sraly herci, kteří byly fakt tragičští a chování postav jakby smet. No ale abych jen nenadával tak musím pochválit výbornou hudbu a sem tam nástup atmosféry. Ale to je asi tak všechno film zapadne hodně rychle, nýbrž nedokáže vůbec ničím překvapit ani moc zaujmout. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Obitus má pravdu: "ne a ne a ne". A aby som si ešte prisadil, problémom Slnovratu nie je len to, že vás ani raz nevystraší ani neovanie aspoň závanom nejakej atmosféry. Nanajvýš vás ubije rádobyvtipnými replikami a predvídateľnosťou, aká je vlastná napríklad filmom, pre ktoré sú v požičovniach vyhradené "špeciálne" miestnostky. Akurát, že v pornofilmoch sa hrdinovia nakoniec málokedy zoberú, zatiaľčo tu to vyzeralo tak, že raz možno aj áno. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama