Reklama

Reklama

Pastýř

  • Česko Strážce hranice (více)
Trailer

VOD (1)

Jednotka amerických zvláštních sil se rozhodla vydat se na dráhu zločinu a chystá se do Spojených států propašovat heroin v hodnotě 35 milionů dolarů. Do cesty se jí ale staví agent pohraniční stráže Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme), který dříve pracoval na newyorském oddělení vražd. Přestože po něm jdou sebevražední atentátníci, krutí sadisté i zrádní úředníci na obou stranách hranice, Jack s nimi nemá žádné slitování. Osamocen se pouští do nebezpečného boje s mocným kartelem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Popijím si u pultu Colu a kolem projde cápek. Sedne si, vypůjčí si druhou židli pro svého králíka. Přiseru se a položím mu otázku, zda by se mi nepředstavil. A tak mi ventiloval, co prožil posledních několik dní. Rozmlátil v baru pár dršek, ocitl se ve vězení, kde umlátil mukla a vystřílel celé jedno velké sídlo. Působí celkem i vtipně a zbytek hostů si k nám přisedl. Jenže se to tak táhlo a mne nebavilo poslouchat kecy místního chlupatýho. Za následek si nepamatuji jedinou scénku, které jsem byl svědkem. Souboje, fajn střílečky, Van Damme, Adkins, králík - zbytek odpad. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zase jednou půjdu proti proudu:) Shepherd sice znamená dvě třetiny nic moc zábavy, ale poslední část to celý vynahradí, sama by si zasloužila čtyři hvězdičky. Konečně Van Damme a nějaká pořádná akce. Naopak Adkins se zdaleka nepředvede tak, jak by měl a uměl. Chvílema je to rádoby vtipný, chvílema ohraný, chvílema nijaký, ale co... tyhle filmy si vyžadují svůj vlastní přístup, dal bych 3*. Nakonec dobrá zábava. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých lepších Van Dammoviek, ale samozrejme sa jedná stále o podpriemernú záležitosť. Nejaký ten súboj na druhej strane celkom potešil. Scott Adkins je silný borac, fajn záporák a vzájomný súboj s JCVD bol super. Príbehovo je dej veľmi slabý a ničím neprekvapivý a film ako taký vyšumí z hlavy lusknutím prsta. 43% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude u sebe nosí králíka, v sobě pak tragickou ztrátu a do sebe by rád dostal svůj cheeseburger. Jo, a občas někoho zastřelí nebo seřeže. A když na to přijde, uhání za autobusem, který je sakra podobný tuzemské Karose. Celkově působí docela svěže a být v polovině 90. let, zřejmě by se za tenhle kousek vyjímal na titulce Cinemy. Ovšem roku 2008 byl jen výplní videopůjčoven. Neříkám, že chytl druhý dech, ale určitě to není úplná hloupost á la Seagal. Děj je podprůměrný, scénář psaný v poklusu na koleni. Tvůrci vlastně ani neví, co chtějí vyprávět, sází za sebou náhodně scény, tam pohřeb policajtů, tam dva pouliční kriminálníci, tam opilá šéfová v baru. Celé je to zabalené jako boj proti drogovému kartelu, nicméně když je jeho součástí slušný rváč Scott Adkins, můžeme dát nějaký ten bodík navíc. Ve výsledku se Jean-Claude zase jednou mstí, tuhle disciplínu už má dokonale zmáknutou z předešlých filmových zastavení, navrch se hýbat pořád umí, takže po téhle stránce je to kupodivu dobré. Jako béčková kulisa při lecjaké činnosti fajn. Hodnocení lehce přepálené, vím. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Vcelku som spokojnejší ako som čakal. Stretnutie Adkinsa s Van Dammom beriem ako postupnú výmenu stráží. Film jasne béčkový plný klišé ale napriek tomu nie je otravný a obsahuje pár dobrých nápadov. Napríklad ten zajac nemá chybu. Ako lus beriem aj to, že Jean - Claude mi neprišiel taký starý a unavený ako Univerzálnom vojakovi. Film celkovo s prihlkiadnutím na okolnosti hodnotím na 60-65%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Jako bojový choreograf a koordinátor kaskadérů na filmu pracoval J.J. Perry. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)
  • Ve scéně, kdy bandita běží po schodech, vyskočí dříve, než jej Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) střelí. (Chris Masters)
  • Vo filme je vidieť aj autobus Karosa B 731. (spidero11)

Reklama

Reklama