Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Trailer skvělej, ten je za 5 a diskuze o tom, co z toho vznikne je mimo. Hodnotíme trailer, samotnej film budem hodnotit příští rok. A já se těším. PS: oproti traileru na Machete je tento o dost míň "rozjetej" ....což ovšem má taky něco do sebe a je to snad i nostalgičtější (jaký jiný trailery než statický ?!) ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Skvělý a asi i nejlepší trailer z projektu Grindhouse. Jako krátké video to funguje výtečně ale celovečerní film by z toho být nemohl, řekl bych, že většina černého humoru by se vytratila a celkově by to potom vyznělo nudně. To ale nic nemění na tom, že je to skvělá ukázka skloubení brutality a černého humoru. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Prachsprostě obyčejně natočený trailer, který však svou neobyčejnou brutalitou strká do kapsy i slashery 70. let, k nimž se upíná a odkazuje. Aspoň samotné vraždy jsou nápadité (nejen trampolína) a nekompromisní, takže o přeběhnuvší mráz po zádech by neměla být nouze. Podobně jako v Machete, i v Thanksgiving čeká divák na nějaké znamení, které by mu vyvrátilo slušnou uvěřitelnost... A dočká se -> pěkný černý humor. 7/10 ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento fiktívny krátkometrážny trailerový snímok obsahuje viac akcie a krvi ako priemerný hororový slasher natočený priamo do kina. Eli Roth opäť raz ukázal svoju skazenosť v dobrom slova zmysle a kebyže sa dostaneme k reálnemu snímku z tohto traileru, zrejme by to malo slušnú divácku odozvu. Na pobavenie z dlhej chvíľky je to super vec. 75 % ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jako velký odpůrce Rotha musím skřípaje zuby konstatovat, že jeho trajler je v pohodě, ale to se dalo čekat, že si Quentin a Robert tohohle nýmanda, se kterým rádi chodí na pivo a kecají o filmech, ohlídají, aby jim to neposral. Až na to opakované sekání hlav (chtělo by to větší rozmanitost) a ochutnání krve policajtem, které není nablblé, ale vysloveně parodické, ale to je obávám se dost málo nato, abych kvůli tomu celý trajler odstřelil. S ohledem na závěrečnou parafrázi večeře z TCM by se možná dalo spekulovat nad splácáváním dvou odlišných žánrů dohromady (slasherů a exploitation), ale vzal to čert. Má to atmosféru, ty dodané škrábance jsou cool a voiceover geniální. Nicméně si neodpustím jedovatě poznamenat, že Roth by měl do budoucna točit jen fiktivní trajlery:) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama