Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holly a Gerry se vracejí z návštěvy od její matky. Hádají se a vyčítají si, že nemají peníze, dítě… Jejich hádka se ale nakonec změní v příjemné usmiřování. Je jim spolu dobře.  V baru Hollyiny matky se schází skupinka lidí. Nejde však o nějakou veselou událost. Důvodem je Gerryho smrt. Je zde Holly a jejich přátelé. Poté se Holly uzavírá do sebe a myslí jen a jen na Gerryho. Dokonce s ním i rozmlouvá. I po třech letech je Holly živa pouze ze vzpomínek na Gerryho. V den jejích třicetin ji navštěvuje matka a přátelé. Všichni jsou zaskočeni tím, jak Holly žije a na nic nedbá. Dávají do pořádku i její byt. Holly dostává balíček. Je v něm záznam, který Gerry musel pořídit v době, kdy již věděl, že umírá. Sděluje na něm Holly, ať hlavně začne žít a že od zítřka jí začnou chodit jeho dopisy, což si zařídil...Holly se jde bavit, ale myšlenkami stejně končí u Gerryho. V baru u své matky rozmlouvá s Danielem, který zde pracuje. Pak z opilosti usíná. Ráno nachází dopis od Gerryho. Ten ji nabádá, aby si koupila něco pěkného na sebe. Za pomoci své kamarádky Sharon se Holly vrací do práce. Druhý den dostává další dopis od Gerryho. Žádá ji, aby vystoupila na karaoke. To už kdysi udělala, ale měla pád a poranila se. Tentokrát zpívá jen pro Gerryho. Večer zde ještě vede rozhovor s Danielem. Ten ji později pomáhá zabalit a odnést Gerryho věci. V dalším dopisu Gerry posílá Holly a její kamarádky Denise a Sharon na dovolenou, kterou zařídil – do jeho rodného Irska. Zde si Holly uvědomuje, že na rozdíl od ní její kamarádky „žijou“: jedna čeká dítě a druhá se bude vdávat. Ona poznává Williama – bývalého kamaráda jejího manžela, se kterým dokonce stráví noc. Pak se vydává za Gerryho rodiči. Zde na ni čeká další dopis od Gerryho... (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (889)

nunka 

všechny recenze uživatele

V kategórii slzotvorných romancí vyniká humorom, na komédiu má zase príliš veľa melanchólie a smútku. Doménou P.S I love you je rozhodne to, že je založená na netradičnom -zaujímavom námete, na aký nie sme v priemernej romantickej komédii zvyknutí....no celkovom zhodnotení to pre mňa až taká inovatívna a srdcervúca bomba nebola. Nemôžem si pomôcť, obsadenie Hillary Swank do hlavnej úlohy nezdiela moje sympatie, rovnako ani valentínske načasovanie do kín. Trvalo až príliš dlho, kým si ma film získal, nebyť tomu rozťahanému úvodu, šla by som možno aj vyššie. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi trošku zvláštní, že nikomu nepřišlo ani trochu divný, že někdo kdo je mrtvej posílá svojí ženě dopisy, je pravda, že se to teda na konci vysvětlilo, ale stejně mi přišlo divný, že se těma jeho pokynama všichni řídili a nikdo neprotestoval. Trochu zvláštní film, nejlepší byla scéna na lodi. P.S. Co teď všichni na tom Butlerovi vidí nechápu, neni ani trochu sexy. 3* ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, skvělá hudba a občas příjemné komediální scény v kontrastu s těmi dramatickými a dojemnými. Kdyby ústřední dvojici neztvárnili Gerard Butler a Hilary Swank, dal bych možná i čtyři hvězdy. Nemůžu si pomoct, ale ti dva mi prostě nejsou sympatičtí a tudíž jsem s nimi ani pořádně nežil jejich příběh. Lepší 3* si ale tento snímek rozhodně zaslouží. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pěkný romantický film s dobrým romantickým příběhem a zajímavým romantickým nápadem. Prostě romantika se vším všudy. Líbilo se mi to, čtyři hvězdičky jsou určitě zasloužené. Co bych já osobně vypustil, byl románek s "Bardemovým bráchou" (J. D. Morganem), to mi tam moc nesedělo, ale jinak to bylo v pohodě. Na romantické snímečky sice moc nejsem, ale tenhle stojí za to. 75% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ale pozrime že, tak predsa hollywoodska produkcia vypotila aj niečo hodnotnejšie, než tie bezduché romantické produkty na jedno použitie. Stane sa to len pár krát do roka a táto záležitosť patrí určite k tým reprezentatívnejším. Jasné, že to celé dýcha americkou naivitou a sčasti aj potrhlou nereálnosťou, ale s tým treba rátať a nehľadať tam tie chybičky. Nápad bol geniálny a spracovať sa ho podarila s grandióznym prehľadom. Plus Hilary a Gerard, môj obdiv, iskrivé a úprimné vystúpenie. Najmä od Butlera. Mimochodom môjmu dojmu rozhodne prospelo to, že mi v kine robila spoločnosť priateľka, keď k tomu prirátame fakt, že bol 'Valentín', musím dať 85%. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • Jednoho dne Holly (Hilary Swank) navštíví zpívající skřítek Leprikón (Mike Doyle), který jí donese další dopis od Gerryho (Gerard Butler). Jak se střídají záběry na skřítka, neustále se mění pozice barevných balónků v jeho ruce. (LoLaa)
  • Když Holly (Hilary Swank) v kuchyni nalévá sklenici a William (Jeffrey Dean Morgan) ji rozptýlí, je sklenice téměř prázdná. V dalším záběru je plná až po okraj a později zase prázdná. (LaserJet)
  • Jeffrey Dean Morgan (William) sa musel naučiť hrať na gitaru vo veľmi krátkom čase. Jeho inštruktorkou bola Nancy Wilson zo skupiny Heart. Morgan bol z toho nadšený, lebo podľa jeho slov bol do nej ako dieťa zamilovaný. (ladko)

Související novinky

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

13.02.2020

Oblíbená romantická komedie P.S. Miluji tě podle knihy Cecelie Ahern se oficiálně dočká po třinácti letech pokračování. Studio Alcon Entertainment získalo práva ke knize Postscript od stejné autorky,… (více)

Reklama

Reklama