Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

Pimpy 

všechny recenze uživatele

Některý triky sou povedený, to bez debat. Ale většina triků sou dělaný "zakrývacím" stylem. Zkrátka Crisse zakryjou kusem látky, papundeklem nebo třeba prostěradlem, aby nikdo nic neviděl a on za tím krytím udělá trik. Takže nikdo nic vlastně neviděl. WTF?? Další sou "náhodný" kolemjdoucí, nic důvěryhodnýho. Dneska sem viděl, jak Criss nechává "zmizet" jedoucí auto, to si Criss myslí že sem slepej kretén??? ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Doufám,že všichni chápou,že tu nejde o žádná kouzla ale podplacené komparzisty a počítačové triky (i když podle komentářů zjevně ne).Každopádně já toho pozéra,co neustále nezapomíná koukat do kamery "tajemným"pohledem a připomínat,jaký je mág,nemůžu ani cítit.Nezlobte se na mě,ale čtyři,pět hvězdiček?To je demence.PS:Onen mág ani netuší,že krev není růžová,hm.Tohle se fakt může líbit vážně jen úplným ekzotům (a to se na mě nezlobte,ale doporučuji vám zajít si na psychiatrii) ()

Reklama

BenderG odpad!

všechny recenze uživatele

Jak to stručně popsat. Myslí si, že má drsnou znělku. Nemá. Myslí, že když ukazuje svou postavu, že vypadá drsně, nevypadá. Myslí si, že když do pořadu tahá neustále svou matku, že to na nás zabere. Nezabere. Myslí, že když napíšou ''Continuous shot'', tak jsme opravdu tak blbí a střihů si nevšimneme. Všimneme. Myslí, že když řekne: ,,O toto se nepokusil ani samotný Houdini'', že to z něj udělá něco víc. Myslí, že když používá podplacený komparz, že to nevidíme. Vidíme... ()

ChArLeNe odpad!

všechny recenze uživatele

Na kúzelníkov mám averziu. Táto časť zábavného priemyslu nie je pre mňa. Pri sledovaní podvodníkov, a ich nadšeným publikom sa mi dvíha žalúdok. Keď už niečo extrémne, tak Jackass crew stvárajú väčšie bláznovstvá, a pritom nepoužívajú žiadne triky, čo je podľa mňa ozajstné: "wtf, how can they do that?" ()

kikakrystof 

všechny recenze uživatele

Kamerové triky :) všechno jsou pouze předělané triky z jednoho pořadu :) Když zrovna nedělá kamerovej trik tak zase vim jak to provedl. Jednou ho nabrala ještěrka a blbec kameraman zabral něco co neměl prostě zabrat .. bylo pak uplně jasné jak se trik provádí :D U mě mají respekt ty starší kouzelníci a mistři uniku :) Ty si nic nemohli dodělat na netu nebo jen tak koupit v obchodě :) Ale Criss je v uniku dobrej pro to ta 1 * a je hrozně sympatickej týpek .. magie ale stojí za hovno :D ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama