Reklama

Reklama

Noci v Rodanthe

  • USA Nights in Rodanthe (více)
Trailer 1

Čtyřicátnice Adrienne Willisová vypraví své dvě děti na víkend s otcem, který rodinu opustil kvůli mladší ženě. Ten jí řekne, že by se k nim chtěl vrátit zpět. Adrienne si vyžádá víkend na rozmyšlenou. Má ho strávit v motýlku na pláži v Rodanthe, o který se bude starat během nepřítomnosti majitelky, kamarádky Jean. Jediným hostem je doktor Paul Flanner. Osamělý muž Adrienne požádá, aby s ním povečeřela. Vyprávějí si o svých životech a Adrienne se dozví, že je Paul rozvedený a má dospělého syna, také lékaře, s nímž však již déle než rok nemluvil. Jeho spory se synem vyvrcholily po operaci, při níž nečekaně zemřela paní Torrelsonová. Její manžel Robert a syn Charles žijí v Rodanthe. Paul sem přijel proto, aby je kontaktoval. Dvojice se pomalu seznamuje a společnými silami se snaží zabezpečit dům před blížícím se hurikánem. Během zuřivé bouře se definitivně sblíží. Jsou zamilovaní, tráví spolu čas na pláži, zajdou si na taneční slavnost v Rodanthe, ale ještě předtím Paul navštíví Torrelsona. Čas běží a Paula čeká cesta do Ekvádoru za synem. Adrienne slíbí, že na něj bude čekat. Jejich nečekaně zrozené lásce se však do cesty postaví nelítostný osud. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (134)

castor 

všechny recenze uživatele

Oba dva se před lety pro něco rozhodli. Oba tomu obětovali prakticky všechno. On volil kariéru, ona rodinu. Přesto ani jeden z nich není šťastný. Nyní se potkávají v jednom hotelu na pobřeží, kde si oba chtějí pročistit myšlenky. Zbytek už necháme zcela na Nicholasi Sparksovi, spisovateli, který stojí už za Zápisníkem jedné lásky nebo za Vzkazem v láhvi. Jo, je to kýč. Ale dívat se na něho dá. A to především díky ústřednímu duu (nestárnoucí Gere a stále půvabná Lane). Přesně vím, komu se tohle bude nadmíru zamlouvat.. TA nebude řešit to, že scénář rozhodně neplatí za to být filmu nějakou oporou a zároveň bude po shlédnutí doufat, že za rohem skutečně bude čekat ten pravý. Nejlépe s tváří Richarda Gerea.. Když se my ostatní určitým fakt přepáleným scénám přestaneme smát, dostane se nám nenáročná jednohubka, jejíž devět desítek minut poměrně rychle uběhne, příliš nenaštve a určitě „potěší“ zvlášť cyniky!! ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Jestli má být tenhle film drama, tak já jsem Panna Orleánská. Bylo to k popukání! Odhadovala jsem, co budou říkat, co bude následovat a výborně se u toho bavila. A to nejsem žádnej suchar. Třeba Titanic mě rozebere vždycky, i když se pokaždé moc snažím a vůbec jsem jinak všeobecně známá svou hysterií a plačtivostí. Ač překrásné scenérie, sympatičtí Richard Gere a Diane Lane, jejichž spolupráce mě velmi potěšila (a velmi dojala) v Nevěrné, film ani trochu nezafungoval. Jediné, co dokázalo můj smích na chvíli zastavit, byl uvěřitelný projev Mae Whitman. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To jsem si takhle pustil televizi, naladil po dlouhý době socka kanály a doufal, že v nich bude dávat něco, co jsem ještě neviděl. Dávalo. Na Nově. Tenhle film, kterej by byl v televizi Růžičkový ve Slunce Seno místo Angeliky, kdyby to Troška natočil o pár let pozdějc. Pro starší ženský podle mě ideál. Podle mě film plnej neuvěřitelnejch kýčů, kde vrcholem je závěr s koňmi běžícími podél pláže. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Je špatné když v romantickém melodramatu hraje jen jeden. Tím je v Nocích v Rodanthe Diane Lane. Richard Gere pouze je, sem tam si stoupne před kameru a tím to hasne. Plytké dialogy nezachrání nic. FIlm který si v ničem nezadá s pilcherovkami ani steelovkami, což se vlastně dalo očekávat - sparksovky jsou jejich nepřiznaní příbuzní. 20% ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Film zdaleka ne tak špatný jak je zde hodnocen, ale to je na CSFD zcela normálním jevem. Většina uživatelů dopodrobna pozná kýč, ale jen málokterý ví, že i kýč se musí umět. Mě osobně se film líbil, konec trošku překvapivý a zvláštní, nicméně kdo ho nepochopí, může psát jen o kýčích.Přiznejme si ale,že umírající Richard Gere a dopis ze záhrobí, to je prostě to co má diváka vždy dostat, aby mu slza ukápla, ať už je to sebevíc kýčovité. Film spíše určen ženám, nicméně výtku by namísto kýčovitosti zasloužil spíše málo propracovaný vztah otce-Gera, syna-Franca, kde by se dalo film povznést na tomto výše.Jinak ucházející. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • Richard Gere a Diane Lane stvárnili partnerov už vo filme Neverná (2002). (executive)

Reklama

Reklama