Reklama

Reklama

Smrtící spojení

všechny plakáty
Trailer

Prý na svět přicházíme a z něj odcházíme sami. To je asi důvod, proč každý hledá své druhé já, svou lepší půlku. Ale co kdybyste se nenarodili sami? Co kdybyste byli od samého počátku připoutání tělem i duší k někomu jinému?
Pim a Ploy jsou siamská dvojčata. Jednoho dne podstoupí rozdělující operaci, při které Ploy umírá. Od té doby se však Pim velmi trápí výčitkami a pocitem osamění a utíká proto za jiným životem do Koreje, kde brzy potká laskavého manžela. Ploy je však stále zde, její duše přebývá ve společném domě a je to duše velmi, velmi nahněvaná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Ďalšia pozerateľná duchrina z ázie. Film má skvelý námet, ale už samotné prevedenie do filmu nedopadlo tak skvelo. Pár otrepaných a sto krát videných klišé lakačiek, ktoré už v celku nudia, ale nájde sa tu pár originálnych scén, ktoré naopak zdvíha ľudí zo stoličiek. Pomerne slušná atmosféra s gradovaním na konci. Ten záver bol fajn a prišla nejaká očakávatelná pointa, ktorá ma naozaj prekvapila. Suma sumárom zaslúžených 70%. No, škoda toho slabšieho rozbehu, ktorý mi nesadol. Ale som spokojný s konečným výsledkom. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Siamese Dream. Je celkem pochopitelné, že horor o siamských dvojčatech představuje thajský vývozní artikl. Až na několik sympatických a méně humpoláckých metafor a symbolů, jimiž děsí film spíše v první polovině, představuje Faet rutinní, předvídatelné a naprosto neděsící řemeslo. Tvůrci jakoby se paradoxně lépe cítili v úplně jiném, ale stejně brakovém žánru, jímž místy tuctovou hororovou hstorku, utápějící se v klišé, záplatují. Možná dobře, že se po této cestě o několik let později vydali. S jakým výsledkem, to už bohužel, dá-li Bůh, nezjistím. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Aummaraporn Phandintong, Banjong Pisanthanakun, Sopon Sukdapisit, Parkpoom Wongpoom | Hudba: Chatchai Pongprapaphan | Produkcia: Yongyoot Thongkongtoon, Yodphet Sudsawad, Mingmongkol Sonakul | Distribúcia: GTH, 24 Frames || Hororová struna rozrezonovaná tradičnými prvkami nemocnice, vaňe, zrkadiel, znetvorených tvárí... Vracajúca sa hlavná hudobná téma s obrazovým vysvetlovaním deja šikovne strieda napäté časti posúvajúce príbech. Jeden z lepších ďalekovýchodných hororov, ktorý sa určite dočká amerického remakeu. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Opäť a nečakane presne to isté čo sa dalo čakať...prv je tu malé vyplašenie..potom tu máme stopy niekoho kdo nie medzi nami...jasné nik naokolo mi neverí...potom pritvrdíme poplašíme viacej...pridáme manžel/priateľa/kamaráta....dozvieme sa dôvod prečo plašíme - obvykle nepekná škaredá vec...potom poplašíme naraz a riadne..a na konci "riadne" rozuzlenie..len prečo musia byť všetky mŕtvoly na bielo a rovnako štrašidelné...to je v skratke Smrtiace Spojenie..nič iné sa od neho nedá očakávať ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Zase ďalšia thajská duchárina od Mido production. V poslednom kvartáli asi štvrtá mnou videná. Začínam si myslieť, že v tom majú nejakú záľubu. Kvalitou bohužial stále na rovnakej úrovni, akurát potešilo neočakávané rozuzlenie a ja snáď ešte doplním, že je treba si dávať pozor keď niekto povie: "Nikdy nás nič nerozdelí." ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Pulz, který je zobrazen na elektrokardiogramu matky Pim (Marsha Wattanapanich), neukazuje normální pulzní frekvenci lidského těla. (Verka13)

Reklama

Reklama