Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

castor 

všechny recenze uživatele

Scénárista tomu chtěl, aby se potkali a vydali se do svých cílů společně. Všichni tři jsou sympaťáci, takže by se ani divák nebránil sednout s nimi do jednoho vypůjčeného auta, když letecká doprava selhala. Všichni tři se po zranění vracejí na čas domů, tedy nejstarší z nich nastálo. Ona vrací rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru, třetí do party pak míří za svou snoubenkou. Dočkáme se několika náhod, překvapení, milých i vypjatých situací, hlavně jsou až na drobné výjimky uvěřitelné a budou se líbit teenagerovi i padesátiletému divákovi. Tvůrci nabízejí propracované charaktery, příjemnou atmosféru, rozvážné tempo, herci zase velmi sympatické výkony (Rachel McAdams musela být rozkošná i jako dítě, které se vztekalo mezi regály v hračkářství). Tohle je kus, kterým se nás tvůrci nesnaží šokovat, prostě je mile obyčejný a zatraceně dobře drží pohromadě. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Když jsem film jen zběžně prolétla, tak mě naprosto ničím nezaujal. Takže docela dlouhou dobu jen ležel v mém počítači bez povšimnutí. Nakonec jsem se odhodlala ke shlédnutí, protože mi už nic jiného na koukání nezbylo a ono ejhle, z filmu o ničem se vyklubala příjemná podívaná, ve které se sice celou dobu víceméně nic neděje, ale má to vtip a strašně pohodovou atmosféru.Až tak se mi nezamlouvala ta účelová scéna s tornádem (ehm), ale jinak se mi to celkem líbilo,Rachel byla úžasná.3,5* ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Príjemná tragikomédia, ktorá popisuje road trip vojakov, ktorí majú voľno po návrate z vojny...a ich road trip je dosť zaujímavý, a to hlavne vďaka hercov, ako už je zvykom Rachel McAdams je milá, vtipná a je dobrým spestrením, Tim Robbins je najlepším z tejto trojice hlavných hrdinov a Michael Peňa, no proste ako to povedať, stačí že je iný...symbolický koniec dodáva elegantnú bodku za týmto príjemným filmom ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Americká road movie o trojici amerických vojáků putující napříč Spojenými státy. Navzdory poklidnému a zvolněnému příběhu má film neuvěřitelný spád a takřka dvouhodinový snímek uběhne velmi rychle. Nejvýraznější postavou je bezesporu Tim Robbins, zatímco Rachel McAdams je takové třeštidlo mazel a Michael Peňa je poněkud prkený. Každopádně se trojice dobře doplňuje a ocenit se musí realistický konec. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, který se mi hodnotí docela těžko. Do chvíle, kdy se Tim Robbins vrátí ke své ženě, jsem si myslel, že to nebude nic moc. Od tohoto momentu je to ale zajímavější pokoukání. I tak jsem měl pocit, že se skvělé chvilky střídají s těmi nudnějšími. Hlavním postavám není po herecké stránce co vytýkat. Je to taková správňácká trojka. Dost překvapila sympatická Rachel McAdams, od níž bych takovou roli nečekal. V tuto chvíli dávám za tři, ale je možné, že se mi to v hlavě ještě rozloží a hodnocení změním. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama