Reklama

Reklama

Marnie (Famke Janssen) si v domácí vazbě má odpykat trest za vraždu svého manžela Mikea (Michael Paré). Ten ji v manželství týral a nehodlá s tím, jak se zdá, přestat ani po smrti. Jeho návštěvy jsou čím dál častější. Pomoc a pochopení hledá Marnie u svého přítele Joeye (Ed Westwick) a u bývalého Mikeova parťáka Shankse (Bobby Cannavale). Otázkou je, zda se jí dá pomoci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Táto "One man show" ( vlastne "One woman show " ) je rozťahaná a vyťahaná ako tepláky "kolenačky". Partička na čele s Ericom Redom dúfa, že ma udrží v napätí hodinu a štyridsiať minút bez toho, aby som si viečka prilepil o čelo izolepou. Proti strate pozornosti nepomáha ani Famke, ktorá hrá ako o život a doslova lieta po miestnostiach. Efekty na záver by zrejme lepšie spichla moja mama na šijacom stroji. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„30 a půl metru“ je tak celkem obyčejným hororem, který vsadil na existenci zlého ducha a nic moc navíc tomu nedal, ale ani nebylo potřeba. Postavy jsou natolik zajímavé, aby se to dalo snést, stejně jako stopáž, která by sice mohla být klidně kratší, ale ani v tomhle provedení nevadí. Nic velkého nedostanete, ale takový fajn jednoduchý horor na jeden večer určitě. A Famke je prostě zajímavá. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Ač se to teda moc nezdá, tak to je rozhodně dobrej horor/thriller, kterej mě zejména v první polovině dokázal celkem slušně napínat a jestli se dobře pamatuju, tak jednou i vylekat a navíc Famke Jansen je stále sexy ženská, to se musí nechat. Jenže je tu bohužel i druhá půlka, která, pod správným dojmem, aby takovejhle horor nejel dvě hodiny, to vezme celkem rychle ke konci, všechno urychlí, něco vynechá a hop sme na konci a ani nevíme jak, ale i tam se daj najít solidní pasáže a rozhodně bych to hodnotil výš, než to teď je (53%). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Rok budeš v tomhle domě, máš tak dost času přemýšlet, co jsi udělala........... Famke Janssen (Marnie) si odpykává trest pomocí elektronického náramku. Bydlí v domě, kde kdysi zabila svého manžela. Bydlet v domě a nesmět ven, se dá celkem přežít, ale když v domě začne strašit, jde sranda stranou. Ikdyž si Marnie trochu toho humoru zachová, stejně jde do tuhého. První lekačka přišla velmi nečekaně. Já se leknul. Zato druhá lekačka je klišé a dokáže rozesmát. CITÁT - Baf!!!! Žádní duchové neexistují.......... Převlek Sněhurky ji náramně seknul a opět se dokazuje, že Famke Janssen je nádherná žena. Příběh má napětí, krutost, pár gore scén, nepříjemného ducha, krásnou hlavní hrdinku, ale má to pár trhlin. Hudba je nepovedená a konec celkem přehnaný a nevěrohodný. CITÁT - Otče? Můžeš požehnat tomuto domu?.............. Tento film mi celkem dlouho unikal a jsem rád, že jsem jej viděl. ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

33 metrů, nebo kolik to je... Dá se číst, dá se přemýšlet, dá se plánovat. Prima domácí vězení. Ten "duch" byl tak nafilmovanej, že by mohl fungovat leda jako vítaný zpestření. Takže: už žádné "politically correct" horory. A obzvlášť maj červenou kartu ty "genderově uvědomělý"... Brrr. Fast forward, that´s our best-selling logo... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Shanks by nemal byť priradený k prípadu. Keďže obeťou bol jeho zosnulý kolega, došlo by ku konfliktu záujmov. (Pat.Ko)
  • Natáčelo se v New Yorku v USA a v Budapešti v Maďarsku. (Terva)

Reklama

Reklama