Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Rado H. 

všechny recenze uživatele

Naruto dospěl a s ním i celý seriál. Pro většinu diváku v ČR je přeci jen snesitelnější sledovat příběhy teenagerů než dvanáctiletých. Stále se občas nevyhne typickým nešvarům z předchozích dílů jako rozvláčnost a pro nás Evropany nezvyklé důrazy,ale přesto - min. co se týče anime je Naruto rpzhodně jeden z korunních princů, ne-li sám král. Nečekaně propracované postavy a jejich příběhy a překvapující souvislosti nutící diváky často znatelně přehodnotit dosavadní pohledy, v tom je seriál silný jako žádný jiný, tedy v anime. Uvidíme kam se příběh dostane, je možné že se hodnocení ještě zvrátí, tak či tak. Hodnotit dílo před koncem je vždy ošidné. Každopádně nelze než říct.........DATTEBAYO ! :D ()

LyBerion 

všechny recenze uživatele

Masterpiece. Ve světě anime najdete určitě spoustu lepších titulů, ale pokud si Naruta oblíbíte a pominete jednoduší průvodní zápletku budete žasnout jak je vše kolem propracováno do detailu a dokáže svým příběhem motivovat nespočet lidí. Animace je zde dost přelomová a určitě oceníte její postupnou gradaci společně se skvělou hudbou. ()

Reklama

karlik4801 

všechny recenze uživatele

"Menšího" Naruta jsem si vychvaloval více, více mě bavil. Hodně tomu je i u Shippūdenu, ale s jedním velkým problémem. Stala se z toho menší hloupost. Pánovi co vymýšlí příběh mangy došly nápady a rozhodl se všechny pozabíjet a poté oživit a poté zase pozabíjet, to mi ani do anime nedává velikou logiku a jde to kolem mě. Brzy jsem přestal seriál sledovat a jen někdy nějaký díl zkouknul a hned jsem věděl že kvalita hodně klesla. Škoda, od pokračování jsem čekal opravdu více. Začátek parádní - další kapitoly zničily celý dojem seriálu. ()

Koonix 

všechny recenze uživatele

[] Openingy-Endingy (aj s cz prekladom) [] Pokračovanie Naruta sa nesie celkovo v dospelejšom duchu, hlavný hrdina sa za tie 2 roky celkom zmenil, ale tá pravá premena príde až počas neskorších epizód Shippudenu... Čo sa týka fillerov, prvé 2 arky prekvapivo veľmi slušné, ďalej to už ide trochu dole vodou (hlavne sea travel arc bol hrozným utrpením a k tomu má ešte aj vyše 20 epizód), ale ako aj u prvého Naruta, fillery do hodnotenia nezarhŕňam takže jasných 10/10. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že Narutovi jsem vděčný opravdu za hodně. Díval jsem se na něj už od sedmi let a nepřestal mě bavit až do konce. Příběh je neskutečně rozsáhlý a v Naruto: Shippuden se posouvá na úplně jinou úroveň. Vše tu působí dospěleji, přibývá zajímavých postav a dokonce i hudba mi tu o stupeň lepší. Občas zde sice byla slabší zápletka, ale nic, co by kazilo celkový zážitek. Co ovšem celkový zážitek může zkazit jsou dlouhé fillery, ale těm se dá vyhnout už jen proto, že na internetu existují jejich seznamy. Většina postav během děje prodělá velký vývoj a v příběhu je několik zvratů, opravdu velmi emočních momentů a zárooveň je tu spousta akce a někdy i humoru. S koncem jsem taky spokojený a podle mě mohl dopadnout i mnohem hůř (koncem myslím finální souboj Naruta a Sasukeho, dále jsem se už nedíval a ani to nedoporučuji, stejně je to filler). Takhle nakonec dopadl víceméně tak, jak jsem si to už asi od devíti let představoval. Takže nakonec mohu jen poděkovat za roky dobré zábavy! ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • * Jednoocasý démon - Ichibi no Shukaku, vzhled mývala. * Dvouocasý démon - Nibi no Nekomata, vzhled kočky. * Trojocasý démon - Sanbi no Isonade, vzhled ryby. * Čtyřocasý démon - Yonbi no Sokou, vzhled plaza. * Pětiocasý démon - Gobi no Houkou, nabývá tvaru psa. * Šestiocasý démon - Rokubi no Raijuu, nabývá tvaru lasičky. * Sedmiocasý démon - Shichibi no Kaku, nabývá tvaru jezevce. * Osmiocasý démon - Yamata no Orochi, nabývá tvaru býka. * Devítiocasý démon - Kyuubi no Youkou, nabývá tvaru lišky (tento démon je zapečetěný uvnitř Naruta). (Illuminare)
  • Meč Sasukeho Uchihy je Shirasaya Katana. (Velorahex)
  • Stejně jako u japonského dabingu, i v případě anglického dabingu mluví Naruta žena. V japonském případě se jedná o Yuko Takeuchi, v angličtině propůjčila Narutovi hlas americká herečka Maile Flanagan. (Hromino)

Reklama

Reklama