Reklama

Reklama

V pasti - Katka

(TV film)
  • angličtina Trapped

Obsahy(1)

Pět let jsme sledovali tragický příběh dívky, která propadla pocitu, že radost, štěstí a životní naplnění je možno si aplikovat injekční stříkačkou. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Sice je trochu nefér takovému dokumentu dát 5 hvězd, ale nemůžu jinak. Jeho "kvalita", nebo spíš divákova fascinace je dost spojená s voyeurismem. Vidět během hodiny 5 let života jedný hezký holky, která se vám před očima propadá do stále větších h*oven, jak myšlením, tak i vzhledem. Jenže tohle není film, to je realita a ta fascinace je právě o to větší. Helena Třeštíková si ale zaslouží absolutní uznání při pomyšlení jak moc se musela s Katkou a případně Láďou sblížit, a přitom si zachovat profesionální odstup, nutný k natáčení. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Vynikající dokument o tom, jak mladá dívka určité vize o budoucnosti měla a měla hodně slabou vůli dosáhnout svých cílů a tudíž skončila tak, jak skončila. Moc se mi líbí styl Třeštíkové a její pohled na životy ostatních. Skvělé je také pokračovánjí tohoto dokumentu, který je ale podle mého názoru dost tragický. ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Na začátku vypadala celkem obstojně, hezká pohádka. Pak sice otevřeně mluví o drogách, ale je to pořád to samý, od 6 minuty do konce, spotřeba 2-3k, víme že je to svinstvo, ale proč se ho zbavovat. Na konci sem nechápal, jak zoufalí musejí být řidiči užívající nejstaršího řemesla :-) V obličeji už vypadala dost děsivě. A za co sem strhnul hvězdu, nemá to konec, čekal bych že to dotočej i těch pár roků dál. Taky mi to ani nepřipadá jako dokument, spíš hyenizmus, Jí mohli pomoct na začátku, když se chtěli léčit, ale to by zas nemělli dokument. Nevím je to divný. ()

Dvyt 

všechny recenze uživatele

V pasti, do které se dostala jen a jen sama, mám zcela nulovou empatii k "lidem" jako tito. Dojatí pokrytci s palbou hvězdiček jsou k smíchu, běžte se dojímat mimo obrazovku, on vás ten modní humanismus přejde, protože o nic jiného tady nejde. Třeštíková jí taky jen doluje pro výdělek, alespoň je ta existence k něčemu dobrá. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Dokument silný svou časosběrnou metodou, která v rozmezí nekolika let ukazuje bludý kruh, ve kterém se drogově závislí ocitají a postupný rozpad jejich osobnosti. Třeštíková se díky dlouhé době, během níž se kolem zpovídaných pohybuje, dokáže se svými "hrdiny" sblížit a přimět je k velké míře otevřenosti. Celkový dojem 75 %. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama