Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vlně světové posedlosti internetem se v roce 2001 svezla i průměrná americká rodina Bellingerových. Dospívající syn Colby v jejich domě tajně instaluje kamery, začne natáčet nejintimnější momenty z každodenního rodinného života a poté je „živě“ uvádí na netu. Bellingerovi se takřka přes noc stanou senzací, první skutečná reality show v přímém přenosu má obrovský ohlas a rodina, která chce nezdárného synáčka uškrtit, rychle pochopí, že kšeft je kšeft a že miliony nesmrdí. Kousavá satira o nenasytnosti, slávě a rozvratu rodinných hodnot u těch, kteří jsou infikováni internetovým virem zvaným úspěch, i o soudobé posedlosi pořady typu reality show, natočil režisér Eric Steven Stahl. Co myslíte - napodobuje život umění nebo je to naopak? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Ell.ie 

všechny recenze uživatele

Dnes ráno jsem si říkala,že si pustím nějaký film,který jsem ještě neviděla..tak jsem sáhla po Já-tě-vidím.com a myslela jsem,že se poseru (v tom špatným slova smyslu)!! Fakt puberťácka kravina,u které se ani nezasmějete..Podle názvu jsem myslela,že to bude asi dobrý film a šeredně jsem se spletla..!IUsoudila jsem,že aspoň jednu hvězdičku dám za Chira!:D Na kterého se dalo aspoň koukat,když né nic jiného :-) Kdo neviděl a rozhoduje se mezi tím,jestli si tenhle film pustit,radím všem : NEMARNĚTE S TOUHLE BEJKOVINOU ČAS! ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Famózní začátek mě okamžitě vtáhl do děje.Muž Harvey s dcerou Audrey naváže vztah se ženou Lydií,která má syna Colbyho a vznikne tak rodina Bellingerových.Pracovně se jim moc nedaří,protože Harvey prodává záchody a jeho žena Lydia obchoduje doma přes počítač na burze,ale bohužel se dostane se svými investicemi do krachu a tím pádem do dluhů.Kreditky prázdné a teď co s tím?Synáček Colby náhodou dostane nápad jak se obohatit a po rozhovoru se svou kamarádkou Randi nainstaluje své nevlastní sestře do pokoje kameru.Zaregistruje si na internetu stránku Já-tě-vidím.com kam přenáší pokojové aktivity své nevlastní sestry které jsou zpoplatněné.Stránka má obrovský nárust sledovanosti a tak mu jeho chytrá kamarádka Randi poradí ať dá kamery do všech místností v domě.Colby jí poslechne a už na internetu běží všední realita rodiny Bellingerových.Tato stránka upoutá pozornost médií,Colbymu to vynese velké peníze a smlouvy na vysílání.Když se provalí co Colby rodině provedl tak dostane od ostatních aktérů pěkně vynadáno,ale po té co jim předloží šek tak jdou všechny morální zásady stranou.Chtějí pokračovat v internetovém přenosu dál,ale protože všichni z rodiny už o kamerách vědí tak zmizí ta spontálnost a sledovanost letí dolů.Dostanou nápad pozvat a ubytovat v domě Itala,který se jmenuje Ciro,aby upoutal divačky v kategorii 18+.Sledovanost opět stoupá hned potom co Ital začne v rodině vařit a o jeho pozornost začnou soupeřit Lydia i Audrey všemožnými ženskými způsoby.Synáček Colby se začne měnit na snobského spratka a odpálkuje i svou kamarádku Randi,která byla strůjkyní všech nápadů a stála za ním od začátku.Když se později provalí,že rodina vše jen hrála tak mají větší publicitu než čekali která vede ke společenskému rozpadu jejich rodiny.Harvey Bellinger to neunese a vyhodí svůj dům do povětří.Výborný scénář i hudba,bavilo mě to. ()

Reklama

semsemidivej 

všechny recenze uživatele

Nerealistický, ale zábavný příběh se špetkou satiry, který ukazuje kam až mohou dospět členové moderní společnosti v touze získat bohatství a publicitu, hnaní bezduchým on-line marketingem, i když vlastně světu nemají co nabídnout a musí se obracet na nejnižší pudy konzumentů. Pověstné zrcadlo se tu nastavuje zábavnou formou a komedie má spád, hlavně v první polovině. ()

imados 

všechny recenze uživatele

Poměrně vtipná komedie o jedné rodince, která vycítí přiležitost, jak vydělat hodně peněz tím, že nechá nahlédnout do svého soukromí po vzoru Reality show. Ale jak to většinou chodí, kdo chce moc, nemá nakonec nic. Bavil jsem se dobře, jde o úsměvný pohled na jeden ze současných fenoménů televizní zábavy. A Beau Bridges působí vskutku velmi komicky:-) Tři a půl hvězdičky. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Námět měl dobrý potenciál. Bohužel scénář je zcela rutinní záležitost, postrádající cokoliv zajímavého, či podmětného. Herci odvedli docela dobrou práci, zvláště u jistých činnostech co jim scénář předepsal-zvláště Beau Bridges. Režie je zcela obyčejná. Škoda, protože jak jsem napsal, námět měl solidní potenciál na břitkou satiru americké konzumní společnosti. Takhle jenom vznikla trošku zábavná jednohubka, na kterou brzy divák zapomene. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Společnost Alienware film produkovala a sponzorovala, a tak se není čemu divit, že jejich produkty či odkazy na společnost lze najít téměř v každé minutě filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama