Reklama

Reklama

VOD (1)

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak vy, ale já jsem v průběhu klíčové akce nepociťovala téměř žádné napětí - skoro jako by ani nešlo o téměř neproveditelnou loupež, ale jen o nevinný čajový dýchánek za ospalého letního odpoledne. Pointa je překombinovaná víc než je zdrávo, leč s ohledem na předchozí vývoj zápletky přináší i poměrně osvěžující rozuzlení. Přesto víc než 3* pro "Zlodějskou partii" neuloupí. P.S.: Permanentně mě vytáčí každá SMSka napsaná či přečtená bez čtecích brýlí, neboť luštění písmenek na displeji mě stojí značné úsilí. Je to sice drobná, leč zároveň dosti nepříjemná komplikace, na kterou jsem si nezvykla - tím spíš, že ještě před pár lety jsem ji řešit nemusela. Takže asi nejsem ten nejvhodnější objekt pro reklamu na iPhone ... a Antonio Banderas ani Morgan Freeman nejsou z těch, kteří by mě dokázali přesvědčit, že se bez něho prostě neobejdu. ()

tterez 

všechny recenze uživatele

Hm, ten Banderas je ale kocour! Se svým neodolatelným šarmem dodává celému filmu šmrnc. Není to sice dokonalé a chybiček jsem tam pár našla i já - ta, která se detaily většinou moc nezabývá.. ALE..je to ten typ filmu, který mi ubíhal rychle, bavil mě celou dobu, měl hodně zamotaný a propracovaný příběh a konec mě překvapil. Takže se nestydím dát 85%. ()

Reklama

Plesna 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu bylo mnoho momentů, kdy jsem ho chtěl vypnout, ale mým zvykem (naštěstí) je se podívat na filmy až dokonce a konec, pro mě, naprosto nepředvídatelný to o hvězdu ze dvou na tři zvedl. Zápletka byla dobrá, ale s rolemi, které hercům evidentně úplně neseděli (Freeman s naušnicí) a totálně antisexy Radhou Mitchell, která rozhodně tacem svádět neumí, je těžké z toho vÿkřesat více, než se stalo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

To bývaly doby, kdy pojem nedobytný trezor znamenal, že nakouknutí za dvířka bude stát mozkové buňky spoustu koumání a ruce hodně šikovnosti.Tentokrát jsem si snad ani nestačil všimnout, jak rychle dokonalé nástrahy kapitulovaly, ale tento snímek na tom naštěstí nestojí. Tyto šachy jsou totiž o předvídavosti, takže mafiáni myslí o tah dopředu, poldové pro jistotu o dva, ale přitom někdo už dávno ví, jak tato partie dopadne a nevzrušeně si může dumat nad případnou odvetou. S vypnutým mozkem se u toho neoddechuje špatně, loupežnický panic při tom možná i vyvrcholí nadšením, ale pokud jste již někdy nějakou loupežničinu viděli nebo neovládáte jogínskou techniku uvedení mozkových závitů do naprostého klidu, tak se vám to asi moc líbit nebude. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - Ale tak, pánové. Mohli jste ze sebe vydolovat více. No myslím tebe, Antonio a Morgane. Tohle bylo přece jen nadprůměrné krimi. A nebo za to může režisér či námět? No..tak jako tak bych čekal více. Koukám, že většina uživatelů si myslí totéž, přece jen 56% na kontě opravdu není moc. 65% (with J.) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Scény z metra odehrávající se v New Yorku byly natočeny v Sofii (Bulharsko) a vozy byly ruské výroby (typ 81-714.2). (FilmFan24)

Reklama

Reklama