Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivní Leo neuspěje ve snaze stát se hercem, jako na zavolanou se však objeví strýc Ivan s lákavou nabídkou. Hodlá kandidovat do europarlamentu a potřebuje do své úspěšně rozjeté reklamní agentury náhradu za ředitelku, která ho podrazila a odešla ke konkurenci. Leo zpočátku netuší, že strýc chce nechat firmu zkrachovat, a proto najal neschopné outsidery - účetní v důchodu Karličku, pubertálního textaře Mikiho, grafika Kamila a mladou manažerku. Ti vůbec nemají tušení, jak to v takové reklamce vlastně chodí. Jejich snažení se sice projevuje vytrvalým odlivem zákazníků, potom však má jedna z hloupých kampaní nečekaný úspěch a zakázky se jen hrnou. Když navíc Leo s ostatními zjistí, oč strýci opravdu jde, rozhodnou se převzít iniciativu, a to s pomocí nečekaného spojence... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (354)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hodně bezradný snímek, který nijak zvlášť novátorský námět nejenomže nedokáže zajímavě rozvinout, ale navíc ho neumí ani pořádně vyprávět. Působí chaoticky a lacině, spíš jako by byl natočený na vlně nevtipných komedií o podnikání, jaké byly v módě v začátcích 90.tých let. Ve vtíravém proudu product placementu se odehrávají nezajímavé epizodky o lidech s podivným zmatečným jednáním i pocity. /3. 8. 12./ ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Největším zlem tohoto filmu není to, že by se na něj nedalo dívat, ale naopak to, že se dá sledovat velmi pohodlně. Skutečně, přes veškeré zápory na straně scénáře (zhruba v osmdesáté druhé minutě film přestal a já se divil, proč už jedou titulky) či nasvícení (klasické telenovelovsko-katkovské přesvěcování prakticky všech scén) nebo všudypřítomný product placement (ale nic není tak příšerné jako Arginmax v Účastnících zájezdu) se na to dá dívat poměrně snadno a divák odchovaný více či méně nekonečnými seriály našich celoplošných komerčních televizí (či našich televizí obecně, ať to pořád neschytává jen Nova, mohla by si o sobě moc myslet) s tím pravděpodobně nebude mít problém. Problém ale nastane, pokud by se dožadoval přídavku. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Má to něco jako děj a Kotík překonává sám sebe, když předhodí i dva "nečekané" zvraty, ale jinak peklo všech pekel, kde Iva Janžurová cituje prasátko Porky a všichni do jednoho doslova tancují (ne, fakt si nedělám p_del) v kulisách jednoho velkého product placementu. Ještě tak pět filmů a třeba se Kotík dohrabe i na podprůměr. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdy jsem si nemyslel, že budu vděčnej za tak neschopný zaměstnance. - V tomhle je na nás spoleh." Vždycky jsem si přál být královsky placen za to, že jistými kroky dovedu firmu nějakého zazobaného strýčka k bankrotu. Nezaměstnaný rádobyherec Leo si splnil můj sen a s přirozenou naivitou managerského novice i jednu pomstychtivou fintu vymyslel. To je fajn, protože jsem přitom okusil jistou porci zábavy a ani velké množství "nenápadných" reklam na sponzory mne nevytáčelo natolik, aby se mi počet tepů za minutu limitně přiblížil k nepříčetnu. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Tak neviem, tušim som dáky divný.....bo ja som sa príjemne bavil pri sledovaní tohoto nenáročného, milého i vtipného snímku ktorého čaro sa nedostaví hneď, ale treba si chvíľočku počkať.....nie je to veľdielo, nie je to film s dákou hlbokou pointou či myšlienkou....ale vždycky nejde len o toto....ja to vidím ako ideálny film na rozptýlenie a oddych. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Praze. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)
  • Herečky Bočanová a Kadlčková od narození trpí klaustrofobií a scéna ve výtahu byla zpočátku ohrožena. (ČSFD)
  • Václav Vydra, který ve snímku hraje kandidáta do Evropského parlamentu, obléká ve filmu módní značku Blažek. Ta shodou okolností nedávno zvítězila ve výběrovém řízení, po kterém se stala hlavním dodavatelem kravat a šátků v Radě EU v době českého předsednictví. (suicide)

Reklama

Reklama