Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (247)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevtipná slátanina, která si půjčuje kde může, vše co ale vytváří, je konstantní trapno. Williams je svým pouhým stínem (už léta) a na přehrávajícího Travoltu je opravdu smutný pohled, ať už se ale na scéně (třeba epizodně) objeví kdokoliv, v této rodinné komedii nefunguje zhola nic. No kroutil jsem hlavou, div že jsem si ji neukroutil, přitom předchozí Beckerův film - DIVOČÁCI (také s Travoltou) - nebyl sice nic oslňujícího, zasmát se tam ale dalo. Tady skutečně jako když utne. Žádná vtipná scéna. Nic... Pochybnost kroků při výběru projektů studia Disney se v poslední době stává patologicky předvídatelnou. 30% ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Veľmi maličký krôčik od odpadu... Veľmi trapnučká komédia, v ktorej Williams zase raz predvádza niečo zo svojho najubohejšieho "vyžrebeného" komedianstva s výdatnou Travoltovou (a ako bonus aj digitálnou) podporou. No a celé to je narvané tými najprimitívnejšimi gagmi založenými na tom, ako to bolí keď dostanete pri golfe loptičkou do vajec a pod... ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, Japonsko × trapné, rozmazlený nevychovaný americký smradi, klišé, moc sladká přednost nové rodiny před celoživotní prací. Nebo asi nejsem dost romantická, ale tohle mi celý film kazilo. Vtipné gagy a scény - super, ne jednou jsem se zasmála. A pak přišly na řadu děcka a jejich vynucované činnosti, které chtějí dělat s otcem, kterého vidí poprvé. Film vcelku pohodový, i když pointa se lehce ztrácí. ..pěknej bejvák.. ()

kamil.i 

všechny recenze uživatele

Neskutočne otravná citová vydieračka. Jeden z filmov pri ktorom minúty trvajú ako hodiny a vy si želáte, aby každá scéna čo najrýchlejšie skončila, aby mohla prísť ďalšia a opäť skončila. Starých psov nezachráni ani minimum "vtipov" pre deti a skutočne nie je na tomto filme nič, prečo by sa ho oplatilo pozrieť. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Už nikdy nebudu nadávat, že je v romantických a rodiných komediích málo vtipných scén. Tady je to jedna za drhou a... a je to příšerně dementní. Přitom snad každá scéna by jinde byla právě tou nejlepší scénou celého filmu. Nechápu, co se muselo přihodit Waltu Beckerovi, který natočil výborné Divočáky. Tohle je trapas nad trapas a přitom je to plné slušných herců a skvělých nápadů. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)
  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama