Reklama

Reklama

Scenáristé a režisér Krvavé hostiny přicházejí s další kapitolou této nové klasické hororové série. Je ráno po prvním útoku a ohavná masožravá monstra vpadla do blízkého městečka. Ti, kteří měli to štěstí, že přežili noc, se přidávají k zvrácené skupině místních, jejichž jediným cílem je zůstat naživu – za každou cenu. Krvavá hostina II: MASAKR představuje nesourodou skupinu postav – včetně dívčího motorkářského gangu a týmu mexických wrestlerů – a servíruje dvakrát tolik krve a dvakrát tolik částí těla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Dvojka dějově navazuje tam, kde končila jednička. V čem ale nedokáže navázat ani náhodou je šílená zábavnost prvního dílu. Místo toho nastoupila nuda a trapnost nejhrubšího zrna. Mezi novými postavami obzvlášť vyniká gang motorkářek. Asi měli být drsné a sexy. Místo toho jsou trapné a o jejich šéfku bych si neopřel ani kolo. Smrt batolete je sice nečekaná, ale že bych kvůli tomuhle sledoval fimy se říct nedá. Vrcholem všeho je pitva jedné z potvor, to je opravdu ubohost největšího kalibru. Děs, běs... Tu 1* dávám kvůli relativně zábavné závěrečné čtvrthodince, ve které dojde na ukazování koziček (i když žádný zázrak), na wrestling dvou liliputů a na fakt vtipnou scénu s porcováním babičky. Na 90-ti minutový film je to ale proklatě málo. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Uf. Oproti prvému dielu riadny krok späť. Tešil som sa opäť na vtipnú hororovú komédiu plnú slizu, vnútorností, ale nejako som to nedostal. Pitva príšery je možno zaujímavá, ale mne to prišlo stupídne tak ako 3/4 filmu, ktorá ma skôr nudila než bavila. A kde sa kurva celý čas skovávala Honey Pie? Dúfam, že v poslednom treťom diely to bude ona, čo vyhrá nad príšerami a nakope im zadok. Inak Sloppy Seconds patrí k tým najhorším filmom čo som za tento rok videl 20% bwt. no a posledných cca 10-15 minút bolo fajn, kedy bol celý film taký... tak to má 50-tku určite. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale druhý díl této zábavné a nechutné série je zvládnutý přímo mistrně. Těch různých pitomin co si tvůrci vymysleli je tady nepřeberné množství. Každá postava je něčím zajímavá ale mí osobní favorité jsou malí muži Thunder a Lightning aneb liliputí wrestleři. Děj se s nikým nepáře a vždy dokáže diváka nepředvídatelně překvapit nějakým dějovým zvratem. Vynikající hudba. 60% ()

Vodny odpad!

všechny recenze uživatele

Prvnímu dílu jsem dal 80% hned z několika důvodů - perfektně vyprofilovaní herci, humor, gore pojetí a po technické stránce zdařilé. Dvojce dávám odpad, protože až na afroamerického prodejce auťáků zde není jediná postava, která by za něco stála, humor také chybí, gore pojetí zůstalo, ale už ne tak stylové a po technické stránce to stojí za prd. Chápu že se jedná o videofilm, ale takhe mizerně natočené dílko se jen tak nevidí. Totálně se nepovedlo místo, kde se film odehrává a navíc spousta scén je ve dne, takže všechno to špatné je krásně vidět. Jsem zvědavý na trojku, ale nejspíš to bude stejný odpad. ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

I já, jako vášnivý milovník filmů všeho druhu mám sen, natočit si vlastní film, nějaký, s kamarády...ale pokud by mělo z něho výjít něco tak z amatérských filmů amaterského jako je Krvavá hostina 2 a 3, tak se modlim, abych v životě nikdy, ale nikdy nic nenatočil!! Jednou větou: Jednička měla styl a vtip (40%), ale měla problém s tím, že takových filmů jsou mraky a ke konci už silně páchla nudou, dvojka a trojka (...nedokoukána ) se bohužel zvrhla ve sračku typu WTF po každým záběru, prostě přeplácaný, přitom pár vtipů bylo super ale utopených ve střevech, slizu a různých tělních tekutin:))!! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Roli nemluvněte ztvárnil syn režiséra Toma Gulagera. (Avalon820)
  • Diane Ayala Goldner se v rámci příprav na roli naučila jezdit na motorce a také strávila několik hodin na střelnici. (Avalon820)
  • Diane Ayala Goldner, ktorá stvárnila šéfku motorkárskeho gangu, je manželkou režiséra Johna GulageraClu Gulager, ktorý stvárnil barmana, je zase jeho otcom. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama