Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (107)

Colour 

všechny recenze uživatele

Vo všeobecnosti nemám rada nemecké "romantické komédie". Prečo? Lebo vo všetkých sa snažia všetky vtipy stavať na sexe a dvojzmyselných narážkach. Bije to do očí, je to zbytočné a od vtipu to má ďaleko. To platí i v tomto filme. Keď to bežalo v telke a pozerala som si v novinách obsah povedala som si, že to môže byť dobré. Nebolo. Má to pár vtipných scén, no tých je tam poskromne. Hlavní hrdinovia sa môžu snažiť ako chcú, no neprehlušia stupiditu a zbytočnosť podaktorých scén. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Til Schweiger je dobry clovek, schopny herec a skuseny reziser, ale tu sa teda nijako nepredviedol. Prilis to smrdi inspiraciou niekde v USA, originalita takmer ziadna. Til Schweiger v podani Luda je romanticka dusa, len zabudol na to, ze romanticka komedia nesmie mat ospale tempo, co plati tuna - teda prva polka sa priserne vliekla a mchcel som to vypnut. Nemecky humor skor nefunguje ako funguje, ale jakz takz znesitelny europsky priemer, ovsem, nic svetoborne . 68 % ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Průměrný romantický slaďák plný velkou spoustou klišé neodkladně volajících po odsouzení do světa průměrnosti. Musím přiznat, že kvůli své averzi vůči německému jazyku jsem musela přetrpět bezduchý český dabing se stále se opakujícími stejnými hlasy a podivnými vzdechy. Mé hodnocení je pouze určeno pro tu romantickou část filmu, jelikož ta komediální se projevila pouze na konci filmu, když Ludo(takové děsné jméno)zaplatil taxikáři navíc aby mával a smál se na ostatní a tím se pěkně ztrapnil. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Vezměte kteroukoliv americkou romantickou komedii, co tu má hodnocení kolem padesáti procent, zasad'te ji do německého prostředí a máte Zajíčka bez oušek jak vyšitého. Jediné, co tady alespoň trochu funguje, je jiskření mezi hlavním párem ve stylu - co se škádlívá, rádo se mívá, ale co je to všechno platné, když jim podráží nohy scénář, plný hloupých situací a ještě hloupějších dialogů a navíc mám osobní problém s hlavním milovníkem Ludem, protože já tyhle nordické krasavce zrovna dvakrát nemusím. Aspoň, že ta Anna je docela roztomilá, ale to, že je největší kráska filmu okolím všeobecně přijímána za obludu, jen proto, že nosí brýle a tlustý vlněný svetr, je už klišé dokonce i v parodiích. ()

savage3303 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia. Nato, že to je nemecká komédia ma milo prekvapila. Je určite lepšia ako ostatné teenegerske komédie hlavne nemecké a zatienila aj tie americké.. Hlavná hrdinka nie je žiadna krásavica ale to vôbec nevadí. Dej bol skvelý ako aj hudba. Ja som sa príjemne zabavil a rád si to zopakujem, ak to budú opäť dávať v TV. Slabšie 4*. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • V jednej verzii klipu "Apologize" skupiny OneRepublic boli použité zostrihy z filmu. (Karush)
  • Meno Ludo pochádza z latinčiny a znamená "hrám sa". (Karush)
  • Spoločnosť Newmarket Entertainment naplánovala americký remake pod názvom "Rabbit Without Ears" na rok 2012, teda len päť rokov po premiére originálu. (Karush)

Reklama

Reklama