Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní chirurg Dr. Barry Mayfield je specialistou na operace srdce. Spolu se starším kolegou Dr. Edmundem Hidemannem pracuje na důležitém farmaceutickém výzkumu. Výsledky chce uvést do praxe, avšak podle Hidemanna to zatím není bezpečné. Mayfield nakonec využije příležitosti a rafinovaným způsobem se pokusí kolegu zavraždit: když mu totiž provádí operaci, použije na zašití vnitřních orgánů samorozpouštěcí chirurgickou nit. Jediný, u koho vznikne podezření, je zdravotní sestra Sharon Martinová. Té se Mayfield zbaví vraždou v garážích. Nezanechá žádné stopy, avšak případ dostane na starost nenápadný policejní poručík Columbo... (Česká televize)

(více)

Recenze (68)

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Vy to zvládnete, poručíku, najdete si k šikanování někoho jiného.“ Záporáckou roli tady vystřihl Nimoy, který je přesvědčivý a chladný. Zločin i vyšetřování jsou mimořádně napínavé a až do konce v nich jde o život. Columbo tady v jednu chvíli dokonce vypění a naštve se, což se nestává, ale je to rozhodně dobře. Rozhodně se jedná o asi nejnapínavější díl, co jsem zatím viděl. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zločinný steh se řadí mezi ty nejpovedenější epizody seriálu, protože proti poručíkovi tu stojí inteligentní chirurg, který má vše dobře naplánované a i když mu pomalu začíná téct do bot, dokáže pohotově reagovat. Chvíli to vypadá, že Columbo tento případ nedotáhne do konce. :) Pozitivně hodnotím také emoce, které muž v baloňáku projeví v okamžiku, kdy se Dr. Mayfield od srdce směje jeho teorii. To jsem od prakticky vždy vyrovnaného kriminalisty nečekal. :) Dávám plné hodnocení. ()

Reklama

LukasCL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný díl s chladnokrevným a téměř trojnásobným záporákem, v podání Leonarda Nimoye. Příjemná stopáž, dokonalé závěrečné usvědčení s nitěmi (zde jsem si myslel, že Columbo prohraje). Nitě jsou holt svinstvo. " Musím Vám pogratulovat doktore, až do týhle chvíle se Vám dařilo mě vodit za nos. Jste chirurg, umíte ovládat emoce, nikdy neztrácíte hlavu. Proto mi bylo divný, když jste se mnou na sále tak zacloumal. Existuje ještě 1 místo, které jsme neprohlédli.....můj plášť." ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mojich obľúbených dielov z prvej éry. Asi aj preto, lebo tu hral Leonard Nimoy. A musí to byť práve logický Mr. Spock, ktorý Columba vytočil. V iných dieloch sa Columbo zväčša ovláda. Nimoy tu hral naozaj kriváka. Odrovnal kohokoľvek, kto mu stál v ceste. Columbo ho dostal naozaj v poslednej minúte. Paráda. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvůli zajímavému nápadu s rozpustnou nití a samozřejmě úžasnému Nimoyovi (asi nejlepší jeho role mimo všudypřítomného Spocka) jedna z nejlepších epizod. Columbo na Nimoyovu vraždu nemá důkazy, ale zatlačí ho do rohu tak, že musí prozradit svůj pokus o vraždu doktora Hidemanna. Docela bych rád viděl tu soudní dohru. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama