Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bratři se rozhodnou unést dceru jednoho zazobaného chlápka. Avšak vše se (jako obvykle) zamotá a bratři nedostanou ani korunu a ocitnou se v pěkném maléru. Chatka, ve které ukrývají unesenou, je odříznutá od civilizace, navíc mají v patách gangstery, ti je mají za úkol zlikvidovat a dovézt dívku do bezpečí. A tak jim nezbývá nic jiného, než se dát na útěk. K jejich smůle naráž na opuštěné stavení, ve kterém je čekají větší hrůzy, než si kdo z nich dokáže představit. (Ssimca)

(více)

Recenze (111)

Ronaldo79 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem jednohubku, jakou byl třeba Victor Crowley, ale toto bylo více komedie než horor a když už horor tak mimořádně fádní s nepovedenou imitací Marilyn Masona v roli mutanta. Vtipů by se pár našlo, napočítal bych je na prstech ruky, atmosféra s tou jsem byl spokojen ve dvou momentech a to je sakra málo. 40% ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Jakás takás zábava, ale pokud to neuvidíte, o nic nepřijdete. Slušný začátek, dokonale iritující blondýna uprostřed, ale poslední třetina už bez jakékoli originality i ambic... (tvůrci se patrně chtějí nasquattovat do Hollywoodu...) Všelijaké horory viděné i slyšené, zde zmixované --- a... bezradně zředěné. Dokonalá lhostejnost. ()

Reklama

iolaos 

všechny recenze uživatele

tak toto je pecka, trefujici se primo do meho gusta... mixaz britskeho humoru a splatter horroru se skvele naaranzovanyma vrazdama je presne to co od teto skatulky filmu cekam. Od Dawn of the Dead (04) jsem se nebavil vice. doporucuju vsemi deviti z deseti. ((ti-mpri-čr sen-si-tif.. ROFL))..............a dokonce tam hraje i Bronislav Poloczek :)... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

David a Peter unesú dcéru jedného mafiána. Ako to už býva zvykom, za prepustením milovanej osoby stojí finančná odmena. Tento večer však dopadne úplne inak ako si obaja predstavovali. Nie len že si nevybrali najvhodnejšiu adeptku na výkupné, no ani miesto úkrytu pred mafiánskymi zabijakmi nie je až tak bezpečné ako by očakávali. Myslím, že každý z nás má navždy v pamäti zarytý, kultový horor "Texasky masaker motorovou pílou". Pokiaľ by ste radi videli niečo podobné ( samozrejme, že mu po hororovej stránke nemôže nijak konkurovať! ), tento snímok by mohol byť vhodnou voľbou. Prvú hodinu síce žiadna sláva, ale potom kvalita snímku rapídne stúpne po všetkých stránkach. Ako hororovej, tak humornej - 60%. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Oukej, hraje v tom Andy Serkis, ale tím pozitiva asi končí... Postava, kterou hraje Reece Shearsmith, je neskutečně otravná, podobně jako Jennifer Ellison, která je ale alespoň celkem hezká. Hororová komedie je nebezpečný žánr. Málokterá totiž dokáže neprolomit ten tenký led, na kterém stojí, a většina nakonec není ani komedií, ani hororem. A to je bohužel i případ The Cottage. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna potitulková scéna. (Yoshimitsu)

Související novinky

Nemrtvý, kam se podíváš

Nemrtvý, kam se podíváš

08.10.2008

Chodící shnilotiny jsou pořád v kurzu. Máme pro vás tři projekty, které se zombíky jen hemží. Táta Romero chystá další mozkově-střevní hostinu, Woody Harrelson se musí probojovat skrz Zombieland a 28… (více)

Reklama

Reklama