Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

deckardx 

všechny recenze uživatele

Už si přesně nevzpomínám, kdy mě naposledy takto "malý" film vzal. Kristen Stewart je neuvěřitelně charismatická, možná se mi to zdá proto, že jsem neviděl Stmívání a nemám jí nějak zaškatulkovanou v její nejslavnější roli. Tento film si určitě zaslouží mnohem větší slávu než má a Jake Scott má určitě zajištěnou dobrou budoucnost a to nejen kvůli tomu, že má za tátu Ridleyho. Chtěl jsem, aby ten příběh byl co nejdelší a hrozně jsem si přál, aby to skončilo jako pohádka, ale díky bohu, že tomu tak nebylo. Nenápadný, ale výborný film. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mě něco uvnitř říkalo, že to, co Stewart předváděla ve Stmívání není moc od ní, že to po ní chtěli. A jsem rád, že to dokazuje i tento film, v podstatě z období, kdy Stmívání jelo na plné bezkrevné kule. Protože tady Stewart v rámci role a její povahy hraje a vůbec ne špatně. Mám podobné filmy o lidech rád. S hodně velkou nadsázkou je to takové Pretty Woman bez přeslazeného happy endu. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Precizně odvyprávěný příběh několika pošramocených životů, který čerpá sílu především z bezprostřednosti a jednoduchosti. Velmi intuitivně vyprofilované postavy, které se chovají tak, jak by člověk očekával. Výborný James Gandolfini i Melissa Leo jako zlomený pár rodičů a vynikající Kristen Stewart, která po "Cake Eaters" a The Yellow Handkerchief" opět předvádí, že hrát rozhodně umí. Prostředí New Orleans, evidentně ještě nevzpamatované z hurikánu Katrina, bylo též skvělou volbou a dodalo příběhu potřebnou atmosfétu a pocit stísněnosti a bezmoci. Čekal jsem na distribuci tohoto filmu velmi dlouho a vyplatilo se to. 10/10! ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Skvělé intimní drama plné emocí, které vynáší téměř k dokonalosti trio Kristen Stewart - James Gandolfini - Melissa Leo, dobrý scénář i melancholický klavír Marca Streitenfelda. Dokáže-li se divák citově vžít do psychologie postav, je odměněn velmi kvalitním zážitkem, byť plným deprimující pachuti. Mne osobně film oslovil a mám pocity měřitelné na silné čtyři hvězdičky. Jen na okraj: Jde vidět, že Kristen Stewart mnohem více sedí nezávislé a polonezávislé produkce, ve kterých se dokáže vybičovat k poměrně slušným výkonům. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Stačil mi vidět trailer, který mě přesvědčil, že 5 hvězd nestačí. Dílo, které považuji za nejúspěšnější drama roku 2010 a řadí se mezi top! Špatný život dívky, která nemá skoro už ani na chleba a živí se prostitucí, v okamžiku změní pán, který na ní narazí, zřejmě osud, protože jí změní celí život. Nádherný scénář, super kamera a střihy a super herci! Kristen se sem prostě nádherně hodila. A nešlo jen o Kristen, James Gandolfini zahrál hodně dobře svoují roli a zvýšil si tak mojí sledovanost. Je nutné pochválit sountracky z filmů, které byly navženy dokonale. K tomuto filmu nemám žádné výtky snad jen, že to nebylo delší... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Kristen Stewart (Mallory) sa na striptízové scény pripravovala dva týždne s profesionálnou erotickou tanečnicou a pravidelne od striptérskej tyče odchádzala s modrinami. (Cherry_Bomb)
  • Kristen Stewart se scénář dostal do rukou poprvé v šestnácti letech a obsazena do role byla ve svých sedmnácti letech. Produkce filmu pak musela počkat, dokud nedovršila 18 let. (HellFire)
  • Melissa Leo se filmu upsala pouhé dva týdny před natáčením v New Orleans. (sir-dave)

Reklama

Reklama