Reklama

Reklama

Oči šílenství

  • USA Five Across the Eyes (více)

Obsahy(1)

Päť stredoškoláčok sa záhadne stratí cestou domov z futbalového zápasu. Päť študentiek sa vracia domov zo školského futbalového zápasu. Cestou pri opustenom sklade narazia do terénneho auta. Dievčatá sa vyľakajú, ujdú z miesta nehody a ženú sa preč tmou a neznámou cestou. Napokon sa dostanú na miesto nazývané Oči. Šokuje ich, keď uvidia jedno predné svetlo auta, ktoré sa za nimi zjaví. Šofér ich začne ohrozovať a im nezostane nič iné, len pred ním unikať, inak prídu o život. Otázka však je, či sa im to podarí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Doteraz som mal za to, že zbor hysteriek sa zhlukuje len v politických stranách pokrokového typu, avšak vidím, že aj na castingy do hororov chodia. Celé amatérske herectvo bolo postavené na neovládanom kriku a mečaní, mňaukaní v štýle mačky zavretej vo vreci a zbesilom ziapote. Čistá Cigániková. Tak to vyzerá, keď nemáš prachy, máš len starú dodávku a chceš natočiť film, tak oslovíš totálne amatérky. A ešte aj tie amatérky nie sú z amaterky.sk. ()

schindler 

všechny recenze uživatele

Asi jsem měkej, ale dám jednu hvězdu za nápad, že je celý film natočený z automobilu, kdyby se toho ujal někdo talentovaný mohlo to dopadnout zajímavěji, zde se však nic takového nekoná. Je zde taková kupa nesmyslů a nelogičností, že kdybych je měl všechny vypisovat bude to nejdelší komentář na csfd. Takže namátkou - krutě přehrávající šoférka, náplastě na ksichtě, krvavé makeupy dělali asi žáci prvního ročníku základní školy, závěrečná šroubováková štafeta, kamera ze které začne po pár minutách bolet hlava a pak také neskutečně debilní dialogy, posuďte sami.,, TEČE MI KREV Z NOSU, CO MÁM DĚLAT? STRČ SI DO NĚHO TOHLE. ALE ČÍM BUDU DÝCHAT!!! PUSOU. DÍK". ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Koukám, že jdu hodně proti proudu, ale tentokrát to není ani recese, ani z důvodu mého ujetého vkusu a ani nevyrovnávám hodnocení ostatních. Mně se film hodně líbil. Námět je jednoduchý, ale napětí i gradace fungují, velmi originální je i pojetí kamery, která vlastně neopustí vnitřek auta, takže vše skutečně působí, jako by ty holky zapomněly kameru puštěnou v autě a ta zaznamenala všechny ty politováníhodné události, které se jim staly. A tím, že kamera zůstává v autě, si můžeme také jen domýšlet, co se právě děje venku těm holkám, co auto opustily, což ještě stupňuje zvědavost a trochu i napětí. Za mě naprostá spokojenost. "Udělám z vašeho auta doupě pro nekrofily!" ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ty vole to je zase sračka. Nechápejte mě špatně, filmy s malým či minimalistickým obnosem peněz mám rád, ale tohle je moc, i když je film levný kde sakra vyhrabaly takovýhle "herce"? Tohle je snad poprvé film kde jsem si pustil Český dabing protože ten jejich hlas v originále byl strašnej a navíc ta psychopatka je děsná, všechno špatně. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Film, který měl v době mého hodnocení 14 % mě měl varovat, nicméně zvědavost byla jako už tolikrát silnější. Pětice hlavních hrdinek je nejen, jak už to v hororech bývá, hloupá... je tak neskutečně hloupá, že má divák brzy silné nutkání je pozabíjet sám, jenom aby film už konečně skončil. K tomu přidejte kameru tak mizernou, že i většina turistů natáčejících si dovolenou v Chorvatsku by to zvládla lépe (roztřesená kamera byl buď umělecký záměr nebo kameraman měl pokročilou fázi Parkinsona)... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama