Reklama

Reklama

Miley Stewartová není obyčejná středoškolačka s normálními starostmi. Má totiž tajnou identitu, je slavná zpěvačka Hannah Montana, ze které se ale postupem času stala rozmařilá celebrita. Když se v luxusním obchůdku popere s modelkou o jediný pár vysněných bot, začíná mít její otec plné zuby hvězdných manýrů své dcery a chce dívku vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle dceru z Los Angeles zpět do její venkovské domoviny. Miley musí během jediného okamžiku vyměnit úžasné šaty a záři reflektorů za staré, ošoupané džíny na rodinné farmě kdesi uprostřed Tennessee a čelit otázce, zda může žít zároveň jako Miley i jako popová hvězda Hannah Montana. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (371)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Stupidní a neuvěřitelně naivní pohádka o jedné kobyle..ehm, pardon chtěl jsem říct holce, která na venkově k rozumu a ke štěstí přišla. To všechno ve filmu plným těch nejlacinějších klišé, s nejotravnější herečkou současnosti a asi s nejnajivnějším koncem, jaký jsem kdy viděl. Bohužel, je to někdy tak blbý až je to zábavný, takže zas úplně jsem se u toho asi nenudil. Proto budu pro dnešek tak milostiv a ten odpad! tomu s přihmouřenýma očima nedám. Přece jenom, vydávat country za hip-hop jen tak v nějakém filmu neuvidíte, že? ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se zasmála, bohužel netuším čemu to bylo, ačkoliv jsem film před vteřinou vypnula... njn. Nesnášim, když se "záporák" napraví. Nesnášim ty patetický kecy. Nesnášim toho docela dost na tomhle filmu. Ale Hanča má štěstí, že zpívat jakž takž umí, to mě aspoň chvíli drželo, abych nevybuchla cynickým smíchem a nezkropila obrazovku sarkasmem. Hodně, hodně slabá 1* ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Úspěšnost školního filmového představení se odvíjí od počtu žáků courajících během projekce na WC. U tohoto filmu to byli pouze tři- což znamená, že cílovou skupinu tvůrci svým opusem o těžkém životě popové hvězdy (legračně vzkazuje cosi o tom, že život je boj, přičemž jedinou skutečnou bitvu vybojuje o pár luxusních bot) bezpečně trefili. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Čistý produkt stavaný pre americké teenagerské publikum, ktorý chce osloviť tak popový ako aj country trh (=mesto i vidiek). Je to solídne nakrútené, napriek jednoduchému deju to nie je nudné, herci nie sú odporní - proste niet sa na čo hnevať. Navyše sa tvorcovia ani nesnažia veľmi o humor, takže nečakajú nás v podstate žiadne trápne scény. Ľahkomyselný film, bez jediného silnejšieho momentu, ktorý na druhej strane nijako neurazí. Malé dievčatká ale budú jasať... PS: Ach kde sú časy Ninja korytnačiek! ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

především bych chtěl zmínit, že seriál jsem nikdy neviděl a na tento skvost jsem se koukl jenom díky chřipce, při které si moje bolavá hlava říkala o nějakou naprostou oddychovku.. a nakonec jsem v rámci možností příjemně překvapen - na Miley Cyrus se moc pěkně kouká a při pár písničkách dokonce popová část mojeho srdce zaplesala :) příběh je samozřejmě neskutečně naivní, ale je v tom skryta i jistá dávka roztomilosti.. při závěrečném vystoupení mě dokonce párkrát zamrazilo v zádech, ale nejsem schopen určit, zda to bylo dojetím, anebo zimnicí.. tak či onak jsem měl ke konci místy dokonce tříhvězdičkové myšlenky, ale to bych pak musel chodit kanálama :)) .. a stejně to na ně objektivně nebylo ;) já jsem každopádně očekával odpadovou záležitost, a tudíž jsem i při hodnocení 2* relativně spokojen :) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (12)

  • Ve chvíli, kdy má Miley (Miley Cyrus) rande, přijde malá holčička k oknu, kde sedí Miley, která ji ukáže, ať jde pryč, ovšem holčička by nic vidět neměla, protože v jednom z předchozích scén bylo sklo neprůhledné. (TheStitch630)
  • Ve scéně s vodopády měla Miley problém skočit do ledové vody. (Kyushu)
  • Snímok je tak neškodný, že od americkej MPAA získal rating G (prístupné všetkým vekovým skupinám), ktorý sa dáva výhradne animovaným filmom. (Don Jebal)

Související novinky

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama