Reklama

Reklama

Připojte se k akční jízdě/seznamte se s komandem tří nejkrásnějších žen, jaké jste kdy ve filmu viděli! Hel, Trixie a Camero jsou opravdové sexbomby, které vedle svých vnadných křivek ovládají také všechny typy zbraní a pěstní souboje. Společně hledají v poušti diamanty v hodnotě 200 milionů dolarů, aby mohly začít své životy od začátku. Jednoduchý plán se ale zkomplikuje, když se proti nim postaví největší lotři místního podsvětí. Nenechte si ujít tuto atraktivní podívanou plnou skvělých comicsových triků a zběsile nádherných žen! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (428)

castor 

všechny recenze uživatele

Už filmový plakát dává tušit, že tahle záležitost si říká o velkou obrazovku. Když ale po pár minutách pohled na luxusní silikonová těla přestane účinkovat, musí nastoupit nějaký příběh nebo alespoň něco, čeho by se měl divák chytit. V luxusních kostýmcích napěchovaná prsa totiž vystřídají rádoby chytré podrazy na druhou, všichni se začnou mlátit, kolem to bouchá a ten úvodní sexy náboj je v tu ránu pryč. Ruku na srdce, mít Bitch Slap třicet minut, tak ty permanentní záběry na prsa, dlouhé nody a zadky ještě můžou bavit, ale takhle? ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že aj niektoré trojminútové kraťasy majú vyššiu scenáristickú hodnotu ako tento výplod, je ale aj pravda, že v žiadnom z nich sa mi ešte nedostalo toľko povrchného potešenia. Je jasné ktorej časti populácie je film venovaný. Odkrvené mozgy dávajú štyri a viac, ženy a opačne orientovaní dve a menej. Ja som normal, akurát píšem film s pár-dňovým odstupom a krv sa mi vrátila späť do hlavy, takže som aspoň o trochu objektívnejší. 55%. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Bombastické. Tři sexy mrchy uprostřed pouště si přišly vyřídit účty a jde jen o to, která z nich je největší mrcha. Julia Voth, Erin Cummings a America Olivo. Rick Jacobson dohromady nikdy nic pořádného nenatočil a pak se vytasí s touhle stylovou lahůdkou, ve které si holky navzájem rozmlacují ksichtíky na kaši, ve vzduchu je cítit pach krve a jedna stylová scéna střídá druhou. Quentine Tarantino a Roberte Rodriguezi honem se běžte schovat. Na scénu přichází nový král braku Rick Jacobson. 100% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dlouhý rockový klip, který zřejmě sponzoroval Playboy... Naprosto zbytečné je hledat nějaký příběh či souvislosti (byť to tam nakonec je), když hlavním cílem je předvést tři šťabajzny, co nakopávaj chlapům prdel a pak si ji nakopou navzájem. Kdyby film zůstal jen u polévání vodou a vrtěním zbrojními pasy, pak by stačily hvězdy dvě. Za nadsázku, vtip a gore musím ale přihodit dvě další. Tenhle snímek dotahuje scény tak, jak o nich mnohdy přemýšlím. Postava namíří na druhou zbraň a pak si to rozmyslí...říkám si, tak to zmáčkni...nic...no, a tady se onoho zmáčknutí dočkám. A nejlepší je, že i když se děvenky tváří smrtelně vážně, cítíte, že si v určitých chvílích dělají legraci samy ze sebe. Nevím, kdo si natáčení užíval více, zda ti před, nebo za kamerou. Něco mi však říká, že to pro všechny na place byla jedna obrovská bžunda! Pokud na tuhle hru přistoupíte, budete se bavit, jinak...jinak si to raději vůbec nepouštějte. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Komerčných a povestných Charlie's Angels tento krát zatienil konkurenčný film Bitch Slap. Menej známe herečky nepodali nejaké heroické výkony, ale ich ženské zbrane za to zaberali na plno. Producenti vsadili všetko na ženský sexepíl, ktorým rozbili bank a tak u mňa získavajú výhru v podobe dobrého hodnotenia. Nebolo to len kvôli ženským zbraniam, ale bolo to aj jednoduchým a účinným spracovaním príbehu tajnej agentky Hel, drsnej gangsterky Camero a nepredvídateľnej šéfky podsvetia Trixie (malíček), ktorým režisér Rick Jacobson priviedol túto akčnú jazdu do skvelých rozmerov. Napriek tomu, že takmer celý film sa odohráva na jednom vyprahnutom mieste v púšti, dej je pútavý a stále dobre odhaľuje vopred vzniknuté udalosti, ktoré sú správne namierené k jednotlivým skutočnostiam. Miestami mi film pripomínal ako hudobný klip s krásnymi ženami a miestami ako keby zápasili medzi sebou dva boxerské mechy, keď sa toľko tie ženy medzi sebou mlátili, čo nebolo vôbec na škodu, skôr to doplnilo komickú stránku filmu. Našla sa aj štipka zdramatizovania a efektívne sprevádzanie výborným hudobným výberom počas celého filmu. Po Kill Billovi ozaj ďalšia vydarená ženská, plnokrvná, gangsterská revolúcia.70% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Na konci filmu Trixie (Julia Voth) drží samurajský meč a nazve ho "naginata". Naginata je oštěp, samurajský meč se nazývá "katana". Přesto nejde o chybu, protože v jedné scéně je tento meč použit skoro jako oštěp. (Terva)
  • Na konci filmu Trixie (Julia Voth) drží samurajský meč a nazývá jej naginatou. Naginata je však úplně jiná zbraň, podobná evropské kůse. (Dreadd)

Reklama

Reklama