Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean McArthur je typickým dítětem ulice. Nemá peníze, byt ani slušné děvče. Jedinou jeho předností jsou pěsti, se kterými umí docela slušně zacházet. Vydělává si na holé živobytí prodejem padělaného zboží až do chvíle, kdy mu štěstěna postaví do cesty podvodníka Harveyho Boardena, který se stává Shawnovým managerem a nabízí mu vstupenku do světa nelegálních pouličních zápasů ve volném stylu. Ze Shawna se téměř přes noc stává zápasnická hvězda, jež v ohromující sérii vypjatých soubojů poráží nejlepší profesionální boxery i mistry bojových umění. Ale ten nejtěžší boj jeho života ho teprve čeká... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Akceptujem, ze to nie je bojovy film, menej uz to, ze samotne pravidla su iba velmi jemne naznacene az v zaverecnom fighte. Akceptujem aj ten poulicno-krcmovy styl (strihany takmer iba do detailov), ktory sice postrada eleganciu, ovsem ma aspon obcasny nadych kontaktnosti a fyzickosti. Ovsem ako drama ten film zlyhava, kedze ma ambicie pohravat sa s klise (napr. kuskovanim / vynechanim informacii), pricom ovsem aj tak do nich nakoniec vzdy sklzne. Tym sa vo vysledku stava menej uveritelnym aj to malo, co na povrch presiakava. Snazit sa sediet na dvoch stolickach, pricom ani na jednej poriadne, sposobuje obcas este vacsie bolesti v zadnici, nez nesediet vobec... . ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak abych nelhal tak mírné zklamání z filmu Fighting opravdu je. Velmi mě to mrzí, protože jsem viděl trailer v kině a hrozně jsem se na tento film těšil! Čekal jsem, že se budu rozhodovat mezi 4* a 5*, ale místo toho jsem se rozhodoval mezi 2* a 3*! Myslím si, že ve filmu chybělo víc akce, napětí a hlavně nějaké ty pořádné zápasy, od toho je název Fighting ne?! Pouhý 4 zápasy za celých 105 minut se mi zdá hodně málo. Navíc kamera zabírala zápasy velmi mizerně.. Nedalo se skoro nic poznat. Ale i tak jsem se rozhodl pro 3*, protože mě pouliční filmy baví. Sice tento film mě dost zklamal, ale i tak se na to koukat dalo. 55% ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Už víme, že Channing Tatum umí tančit, milovat i futuristicky střílet a nyní v Život je boj nám Channing dokonce bojuje. Akční scény a rvačky jsou výborně a svižně natočené, ale ostatní scény s dialogy na mě působí uměle a neherecky.Přesto film vcelku rychle uběhne a ani nijak nevadí, že od půlky víte jak vše dopadne. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Když se máte v životě na koho usmívat, pak vám to jako boj nepříjde. Prostě máte pro koho dejchat, tečka. Shawn někoho měl, ale stejně to byl debil. Pak se ptáte, proč lidi závislí na hip-hopu nosí řetězy. Aby je při běhu kastrovaly? Možná. Když už nic, tak se je alespoň čemu smát. A Tatum? Taky nosím kapucu, ale macho- divocha to ze mě rozhodně nedělá. Život je boj je možná o lásce, bitkách a hustejch řečích až za hrob, ale jelikož mě Bůh evidentně nevybavil schopností držet se při rozhovoru za koule, asi nejsem s to pochopit to. Nepomlouvám, konstatuju. Neodsuzuju, žiju. Peace ♥ ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Opět příběh kluka, který díky pěstím ke štěstí, lásce a penězům přišel. Tatuma mám poslední dobou v oblibě, né že by mě okouzlil svým hereckým talentem, ale to jak nemotorně se vážně snaží "hrát" je mi škodolibým a do jisté míry i obdivuhodným způsobem sympatický. "Pozor! V komediální póze je to však úplně jiné káfe a jako komik u mě patří k těm úplně nejoblíbenějším." Jinak co se týče filmu samotného, největším zklamáním jsou souboje, ke kterým když už dojde, jsou tak nezajímavě a sterilně natočeny, že téměř okamžitě vyšumí a dojmem zapadají do unuděného a vizuálně upachtěného celku. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy jde Shawn McArthur (Channing Tatum) po ulici v dešti a nese krabici deštníků, zahlídne Harveyho (Terrence Howard) v restauraci, přičemž krabice je mokrá. V následující scéně je suchá a viditelně jinak potrhaná, načež je opět mokrá. (Raziel811)
  • Vo filme pochádza Channig Tatum z Birminghamu v Alabame a Terrence Howard zo Chicaga v Illinois. V skutočnosti sa Tatum narodil v Cullman v Alabame a Howard v Chicagu v Illinois. (ČSFD)
  • Channing Tatum si zlomil nos během jedné z bojových scén. (sir-dave)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Reklama

Reklama