Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (327)

decouble 

všechny recenze uživatele

Role Models jsou v podstatě klasickou americkou komedií plnou známých žánrových postupů a schémat, v které dva muži konečně projdou trnitou cestou k dospělosti. Avšak "Role Model" jsou naštěstí chytře napsaní, zasazeni do originálního - skoro epického prostředí, vtipní, navíc si lehce pohravají s popkulturou a dívat se na ústřední hereckou čtveřici je zkrátka radost (ten černoušek v KISS kostýmu je boží). Možná jsem se nechal unést, ale takový film jsem zrovna potřeboval vidět. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nereálná pohádka o tom, jak se dva nic moc chlapi dali dohromady se dvěma dětskými outsidery (nic sexuálního) a pak si porozuměli. Kostra příběhu naplňuje očekávané klišé, originální jsou detaily. Například švihlá zakladatelka nadace na pomoc dětem – jejich reklamní spot patří k nejlepším propagačním videím vůbec a zároveň je vtipně paroduje. Nebo některé scény z těch hraných středověkých bitev u parkoviště (pro mě je vítězem kentaur). Ale, bohužel, vyústění příběhu bylo trapné a sentimentální. SHRNUTÍ: Skupiny historického šermu se jako nákaza rozšířily všude. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl celý film tak trochu zkažený tím, že hlavní představitel dětské role mi děsně připomínal jednoho mého (dospělého, ha ha) kamaráda, který též má takový smysl pro fantasy a jezdí na cony apod. Během filmu jsem na to pořád musel myslet a tak jsem si tuhle komedii s poučením nějak zvlášť nevychutnal. No, znovu to nedám, abych zjistil, jak moc se dá u toho nasmát. Snad jedině po kamarádově smrti. Každopádně lze objektivně tento film zařadit mezi ty lepší, ne tak ztřeštěné. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná komedie, která velmi rychle uteče a člověk se u ní pořádně zabaví. Režie je sice spíše průměrná, ale celý to stojí na výborným scénáři a hlavně vynikajících hercích. Paul Rudd má poslední dobou dobrej výběr na role a tady to jenom potvrzuje.Sean William Scott tady má asi nejlepší roli od Stiflera a náležitě si jí užívá. Nejlepší byl stejně ale Christopher "Mclovin" Mintz-Plasse, se kterým musíme do budoucna vážně počítat a do týhle role se hodil perfektně. Prostě parádní komedie plná hlášek, kde všechno funguje jak má. A ty nutné moralitky na závěr jsou tady přebity fakt vtipnou bitvou bojovou scénou, u které jsem měl celou dobu úsměv od ucha k uchu. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Obstojná "sedmdesátka", která chytne za srdce až v samotném závěru, který je výborně natočený, vtipný a takový... ehm... upřímně milý. Zbytek je jen slušná eRková komedie, v níž se Rudd a Stiffler snaží hláškovat a stejně je oba strká do kapsy malý černoušek, kterému jde fuckování pěkně od huby. Mintz-Plasse opět geniální. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • Film sa natáčal v Los Angeles a San Diegu (Kalifornia, USA). (Arsenal83)
  • Mnohé repliky vo filme boli improvizované a aj vďaka neustálym novým nápadom sa scenár neustále prepisoval. (Arsenal83)
  • Když Danny (Paul Rudd) a Wheeler (Seann William Scott) na začátku filmu vykonávají potřebu, tak Danny prohlásí, že to je jako když čůrá Shrek, což je odkaz na stejnojmennou filmovou sérii. (Zix.)

Reklama

Reklama