Reklama

Reklama

Beth Harperová (Kristen Bellová) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka. V lásce má ovšem smůlu. A tak se vydá do Říma, kde ve fontáně zamilovaných ukradne několik mincí... a nápadníci jsou najednou doslova na každém rohu. Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bellová), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny Devito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard). Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Ovšem je jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Kristen Bell je k sežrání, sympaťák Josh Duhamel jí zdatně sekunduje, ale zbytek filmu nestojí za nic. Kupa klišé v neoriginálním podání rutinéra Johnsona, vtipné pasáže by se daly spočítat na prstech jedné ruky nešikovného dřevorubce a naopak trapných momentů víc, než by bylo u tohoto žánru zdrávo. Další z řady průměrných žánrovek, která je koukatelná především díky hlavní dvojici. 50% ()

erapo 

všechny recenze uživatele

Zhodnotím to tak, že film nestojí za nič, dokonca ani herecké výkony nestoja za nič (výnimkou skvelá Alexis Dziena) ale film ma zaujal originalitou humoru. Je pravda, že námet je miliónkrát oprášená téma love story, a celkovo je film dosť nudný, ale niektoré scénky - asi 5 alebo 6 ich bolo - ma dokázali vskutku pobaviť, čo sa mi zvyčajne nestáva. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Pri podobných filmoch sa až možno diviť, čím si vlastne dokázali vydobiť tak zaujímavé herecké obsadenie. Mark Steven Johnson totiž nikdy nebol zárukou ohromujúcej kvality a Stalo sa v Ríme z jeho doterajšej tvorby nijak nevybočuje. S bláznivým humorom v romantických komédiách naviac prevažne nemám problém, ale v tomto prípade v celkovom kontexte pôsobí občas až príliš absurdným a nekonzistentným dojmom. Ale žeby som sa vôbec nebavil, to zase nie... Vďaka za Kristen Bell a striedmu stopáž. 50% ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Veronica Mars .. tady vlastně Beth .. jinak podle rodičů spíše Kristen Bell .. já mám pro tuhle kůstku slabost .. její vystoupení na sestřině svatbě, kdy má jako svědek nevěsty rozbít vázu, aby se podle počtu střepů poznalo, jak dlouho budou novomanželé šťastni je naprosto super .. i to, jak se pohybuje v jogging soupravě po Centrál parku v N.Y. ... ale samozřejmě, nejen pro to .. vždyť .. už jen ten název "When in Rome" .. sakraš, to tu nejsou kromě mě žádní notoričtí romantici .. ? … ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Kristen je mi celkem sympatická a Josh taky dokáže člověku udělat radost. Oba jsou mladí, příjemně neokoukaní a umí hrát. Řím je fajn, komici ve vedlejších rolích relativně zábavní a soundtrack se veze na přežitelném středním proudu. Jenže scénáři dojdou nápady i dech po 40 minutách a Mark moc vyprávět neumí (předchozí tvorba varuje). Ústřední dvojce má chemii i vtip a snaží se získanou šanci prodat na 100%, jenže Josh má napsané ty nejpitomnější narážecí gagy a hodně weird "bestfrienda" a Kirsten musí příliš často utíkat, místo aby hrála (rozuměj bavila diváka). Více Říma, méně Marka a lepší scénář, mohli jsme mít konečně svěží letní rom-kom, takhle je to 90 minut sKirsten a Joshem - to je málo. Potkali se v Římě, zamilovali v NY a ještě tam byla jakási kletba, ale hlavní je ta láska, že jo ;-)... 50% ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Při natáčení scén ve fontáně měla Kristen Bell pod šatami nohu obalenou pytlem na odpadky, protože měla na noze spáleninu 2. stupně, na kterou se nesměla dostat voda. Úraz se jí stal při jízdě na motorce s Daxem Shepardem. (ter.s)
  • Vo filme je v galérii ako hlavné vystavované dielo fotografia od Petruccelliho s názvom "Hit". Fotografia bola pomenovaná podľa hlavného producenta filmu - Kirka M. Petruccelliho. (misterz)
  • Keď stojí Beth (Kristen Bell) na začiatku filmu vo fontáne lásky a pozerá sa na mince, väčšina z nich je v americkej mene, hoci sa nachádza v Ríme. (misterz)

Reklama

Reklama