Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cílem Neviňátek je originální, zábavnou, lehce satirickou formou pohlížet na naši „dospělou" realitu jinýma očima - zvláštní optikou dětí, které mohou za podstatné považovat jiné detaily, jevy a souvislosti, než dospělí. Mohou nás tím nejen pobavit, ale i inspirovat a zaskočit! Děti ještě vidí svět zjednodušeně, někdy povrchně, nekorektně, vytrženě z kontextu, ale tento pohled nepostrádá jistou logiku, v níž je možné najít spoustu neotřelých pravd.

Jde o jakýsi „forestgumpovský" přístup ke světu - svět z „ podhledu" pro ty s „nadhledem"...

Do studia přicházejí děti ve věku mezi pěti a sedmnácti. Pavlína jim ve zpravodajském obrazovém materiálu představí vybranou politickou, ekonomickou, kulturní či sportovní událost týdne a bude se ptát. Děti pak budou na dané situace samy reagovat a ze svého pohledu je komentovat. Děti budou v každém díle jiné, jejich casting bude mimo jiné probíhat i výzvou divákům, kteří by měli zájem své děti do pořadu vyslat.

Talk show Pavlíny Wolfové vychází z jejího úspěšně realizovaného pořadu v Českém rozhlase ´Děti vám to řeknou´. Spoluautorem televizních Neviňátek je novinář Reflexu Milan Tesař.

Děti jsou všemi tvůrci Neviňátek vnímány jako autority, individuality. Bereme je vážně, respektujeme jejich jiný pohled na svět a stojíme o něj! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se všem pořadům, které jsem někdy v minulosti označil za nejzrůdnější výplod choré mysli producentů TV Nova. Ano, to si raději zajdu do Ordinace v Žůžové zahradě, nechám rozsvícena Světla pasáže při sledování Hogo Fogo zábavných estrád, protože To Nevymyslíš! Takovou ubohost, při jejímž sledování mi bylo trapně ještě několik minut poté, už nechci na žádné z našich televizí nikdy v životě vidět. Fuj! ()

cielle odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ať dělám co dělám, nejsem s to pochopit smysl tohoto pořadu. Vím, že údajně nám to má ukázat, jaké mají na dnešní společnost a události kolem nás názory děti a mladistvi, ale bohužel mi nepřijde, že by se tam nějaké názory objevovaly. Nehledě na to, že moderátorka Pavlína Wolfová vypadá a mluví, jak kdyby právě měla umřít ( tím myslím, že špatně artikuluje a její unylý tón hlasu jakoby říkal, že je jí to v podstatě jedno).A jestli si autoři pořadu mysleli, že zaujmou diváky tím, že tam nějaké puberťačky mluví sprostě a naprosto od tématu, o kterém vlastně beztak nic nevědí, (tudíž je těžké o něm diskutovat :)) tak u mě se teda spletli a koukám že nejsem jediná.. ()

Reklama

Slimak odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza je ještě krásný slovo...podle mě je tohle ten nejhorší pořad co poslední dobou vypotila nova.Jakej má mít normální člověk pocit z toho že se lidé v jeho zemi dívají na takové pořady?Může být chytrý národ ten kde je nejsledovanější televize NOVA a nejčtenější noviny BLESK?Já bych řekl že právě naopak!!! ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupé a příliš nabubřelé, moderátorka je úplně mimo a nedaří se jí držet nějakou určitou formu. Samotné otázky jsou pak úplně mimo (o tónu jejich podávání ani nemluvím), i když některé odpovědi by se daly označit alespoň za trošku zábavné. Děcka si však bohužel chtějí užít svou chvilku slávy, takže je nelze brát příliš vážně - předvádějí se, úmyslně přehánějí. Nevadí mi ani tak samotná forma, ale provedení. Opět jeden z nesledovatelných pořadů naší nejsledovanější televizní stanice. Ale na druhou stranu se krásně ukazuje, na kolik jsou děti ovlivněny - mnohdy nesprávnými - názory svých rodičů. ()

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Mně ty děti z pořadu přišly většinou až nestandardně vygumovaný oproti většině jejich vrstevníků, ale to možná bylo jen zdání, nebo za to mohly ty kamery. Každopádně ten pořad jako takový je nudný a nepřínosný, často mi bylo za haranty i trapně. No nic, tohle ani Pavlínka Wolfovic nezachrání, bohužel, fakt je to odpad. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama