Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

BradleyT odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatičtí herci, nevýrazné příběhy, dementní teenagerovské dialogy, které podle mého patří spíš do Beverly Hills 90210. Navíc sprostá vykrádačka původního seriálu, za což paradoxně můžeme poděkovat, poněvadž to tím pádem zvyšuje hodnocení Knight Riderovi z 82hého. Jen nechápu, že od režírování takové sr.čky neodradil seriál nevíce atraktivní "Knight rider team". FUJ ()

Lamount 

všechny recenze uživatele

Puvodni predlohu mam nesmirne rad, dnes bych se na to uz sice asi divat nemohl, ale jako maly jsem ho, stejne jako asi mnoho z vas tady, proste zral:) Jak vsudypritomneho Hasselhofa, tak hlavne jeho mluvici auto. Nevim, jak bych reagoval na tuto novou inkarnaci, kdyby mi zas bylo 8 let. Kazdopadne vec se ma tak, ze v dnesni dobe uz mluvici auto, ktere samo jezdi asi neoslovi - jednoduse proto, ze uz je to vlastne dnes realita. Nechte legendu v poklidu odpocivat, tohle znasilnovani je hrozne. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Já tohle auto prostě můžu:-) Je mi jedno, že nedosahuje kvalit ztracených a uvězněných seriálů:-), ale dřímá zde jistý kus nostalgie a to na mě působí. Zatím máme jenom první díl, uvidíme, jak si povede do budoucna. Hodně štěstí Michaele... ... a myslím, že si špatně nevedl. Ano, je zde spousta nelogičností, nedodělků a jak to říct...odfláknutých věcí, ale je to Kitt! Třeba se dočkáme druhé série :-) 70% ()

plk.Lukas 

všechny recenze uživatele

V prvním díle si tvůrci vzali moc věcí, které do něj chtěli dostat (nevím proč k tomuto nepoužili pilot). Dialogů je víc než v celovečerním dramatu. Rychlý střih a pohyb kamery jen dál prohlubuje celkovou chaotičnost děje. P.S.: těšil jsem se hodně, ale to co jsem viděl mě hodně překvapilo ( zlatej UWE u toho se to dá alespoň čakat... :-) ) ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vůbec konat nemuselo, kromě toho, že nám převádí dobrodružství Knight Ridera do zhruba o čtvrtstoletí pozdější doby je to prakticky to samé jako v původní sérii. Špatného herce nahradili ještě horším, alespoň, že Deanna Russo to docela zvedá a K.I.T.T je jako Ford Mustang naprosto k sežrání! ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama