Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

cariada 

všechny recenze uživatele

Dívim se že to tak špatně hodnotíte. Je to obyčejný pořad jak se potkat s tím koho jtse léta neviděli a nemáte možnost se sním sejít a nebo nemáte odvahu sami za ním jít. Někdy je to velice dojemné ,ale i smutné. Mnohdy jiná možnost není než to řešit přes tv pořad.Né že bych to nák sledoval ,ale sem tam něco vidím. Pořád má své opodstatnění. Teda až na děsnýho poštáka Ondru. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Kde jsou doby kdy se lidé uměli dorozumívat dopisy,telefony a nebo třeba také osobně?K čemu nám je komunikovat po sítích a televizních tzv. "talk show"??Když příjde na věc nikdo se neumí pořádně vyjádřit a jen prázdně hledí do dálky.To,že se lidé neumí dorozumívat osobně v dnešní době počítačů a podobnýh kravinek je teda velká nevýhoda, ale další blbostí je zavolat si televizní štáb,aby vám našel někoho koho jste líní hledat jenom proto abyste mu řekli,že ho máte rádi nebo tak něco.Pokud chci něco takového někomu sdělit řeknu mu to osobně a ne takhle v televizi a mnohdy i trapným způsobem s nedostatečnou slovní zásobou - lidi čtěte a nečumte pořád na telku.Jedna hvězda za snahu a docela zábavné návraty. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

V Japonsku tuším v polovici 90-tých rokov spustili niečo podobné a z pôvodne komerčne plánovanej dvojhodinovky sa stala celonárodná udalosť, trvajúca cez dva dni. Tisíce ľudí prostredníctvom TV hľadali (a mnohí našli) dávno stratených príbuzných (pozostatky vojny). Pošta pre teba je malý lokálny komerčný (!) odvar a zároveň to nie je nič, na čo by som sa dokázal dobrovoľne pozerať. Ale za myšlienku, tam aj cez oceán sĺz nemôžem nasadiť nič blízke odpadu! Hrané citové vydieranie neznesiem, to skutočné minimálne pochopím. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Blbost, ale proč se u toho trochu nepobavit, ne? Jsou díly, kdy se děje asi tak následující: ženská si pozve svýho syna a to pozvání mu dá jako dárek k narozeninám. Ale pak jsou díly mnohem zajímavější, například super magor, co si pozval bejvalku, a ta na něj práskla, že jí psychicky terorizoval, je největší debil co zná a že ho nenávidí nebo babka, co prokleje svou dceru i její děti a pak se uteče schovat za gauč. Navrch k tomu pošťák Ondra kterej s neutuchajícím nadšením opakuje neúnavně svůj skvělej vtip, kdy se jakože tváří, že ten či onen nepřijel, aby pak mohl šokujícně odhalit, že to všechno byl jenom jeho vytříbenej smysl pro humor a pan Jarda samozřejmě přijel. Pak se ho ujme konejšivá světice Esterka, která mu všechno odkejve + záběry na zjihlý důchodce v hledišti. Pořad pro inteligentní lidi. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tak někomu to třeba i pomůže, ale dělat tohle cíleně pro veřejnost, aby se u toho bavila, se mě moc nelíbí. Viděl jsem pár dílů jen proto, že se na to chtěl dívat kolega z práce na pokoji, když jsem byl na montáži a venku zrovna lilo. Musím ale uznat, že kdo má chuť si poplakat (a nutno říct, že pořádně), tak pro něj je tenhle pořad jasnou volbou. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)

Reklama

Reklama