Reklama

Reklama

Rudý písek

  • USA Red Sands (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Film od tvůrců kultovního hororu Hněv duší. Současný Afghánistán. Ve válkou rozbité zemi zuří nekonečné boje a jednotka amerických vojáků je vyslána, aby obsadila a kontrolovala strategickou silnici, která vede kolem opuštěného kamenného domu. Při akci vojáci objevují v hluboké tajemné rokli starou sošku, která se zdá být ideálním terčem pro nácvik střelby. Když však svými zbraněmi sošku zničí, nevědomky tím uvolňují mstivou nadpřirozenou sílu, která se s nimi chystá svést děsivou válku. Napínavý a akcí nabitý psychologický thriller Rudý písek vás nenechá ani chvíli vydechnout. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Yancl 

všechny recenze uživatele

... je možné, že nějaký malinký potenciál tam byl, ale veškeré akčno a strašidelno bylo pohřebeno uměním pana režiséra. Dlouho jsem neviděl tak stupidně natočený film, který zároveň nudí a otravuje. Samotnou vlaštovkou v poli, která drží celou tuto plácaninu dohromady, je atmotsféra nočních pouští, ale něco víc? Ani ne ... [21%] ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Asi tak osmkrát sem u toho usnul. Vždycky sem si to pustil před spanim, a až nečekaně to zabíralo. Na horor to asi není nejlepší vizitka. Člověk tady kouká na nějaké vojáky v poušti, do toho pár nějakých flashbacků a snů, člověk, co nedává úplně pozor, se začíná ztrácet. Pak už je tady nějaký démon pomsty nebo co a všichni celkem nezáživně začnou umírat. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Pět let po parádních Dead Birds přichází Alex Turner s příběhem amerických vojáků, kteří v poušti narazí na džina nebo co to je. Příběh je debilní až na půdu a zpracování ho ještě víc utápí. Nedokážu pochopit, jak může za oběma filmy stát stejný člověk. Zas jedna promarněná šance. Ale přecijen jsem tam nějaký ten mini klad zahlédl. Jen si ho už asi nepamatuju. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Spoilery. Americký voják trefí ženskou sochu vytesanou do skály a uvolní džina, který začne teorizovat hlídkový oddíl, střežící Bohem zapomenutou silnici kdesi v Afghánistánu. Onen teoror se odehrává v rovině suchopárných halucinací, díky kterým se vojáci začnou vraždit navzájem. On tu ani nebyl příliš velký potenciál, ale vytřískat z toho něco šlo. Ale nepovedlo se. Je to sáhodlouhá nuda s občasným nadějným zablesknutím v podobě džinova vzhledu. 10% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Asi jsem v poslední době viděl příliš hovadin na to, abych tento film dokázal jen tak smést z povrchu. Logiku má sice chorou a tempo nevalné, přesto jde alespoň o kus, na kterém je ta filmařská práce znát, a nejde o žádné neumětelské postupy obdivovatelů digitální techniky. Herecké obsazení celkem neznámé, taky tady ale kupodivu nejde o žádnou střelbu na slepo, přičemž J.K. Simmons ve vedlejší roli samozřejmě vévodí. Dva tři záběry mi přišly hodně atmosférické, takže na konec nečekaně (v pozitivním smyslu) průměrný video zářez. Hudba: Luke Rothschild and String Theory. 50% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Snímek se stal vítězem filmového festivalu Raindance 2008 v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama