Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mi byl uživatelem M.a.t.t. doporučen, a když jsem se dozvěděl, že je o hardcore hráčích MMORPG her, bylo mi okamžitě jasný, že mě to bude bavit. Ono je to totiž webseriál, takže epizodky jsou pětiminutové, ani to ne, ale mají v sobě plno pravd a pár polopravd. Sice jsem zase tak hardcore hráč nebyl, takže mě to nedokázalo tolik pohltit, ale plno věcí jsem dokázal pochopit bez problémů, protože těch hardcore hráčů je kolem mně hrozně moc furt. Každopádně bych měl na tvůrce hry skromný dotaz. Jakou že onlajnovku to vůbec hrají? :-)) (7/10) ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

No proc ne. Ambiciozni projekt to je ale jako plnohodnotnou podivanou bych to nehodnotil. Spise jde o ten napad uzavrenych lidi kteri se znaji jenom po internetu a shoda okolnosti je primeje setkat se cimz se vytvori jista forma pratelstvi. Jak rikam proc ne a na zabiti nudy koukatelna podivana. EFIT: Tak na to koukam asi rok pote a libi se mi to cim dal vice. Nemuzu jinak tak pridavam hvezdicku. ()

Reklama

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Kdyby neexistovala poslední řada, asi bych hodnotil pěti hvězdami vzhledem k mé několikaleté mmorpg zkušenosti jsem byl k tématice seriálu náchylnější než divák, neposkvrněný mmorpg scénou. Chemie guildy funguje na jedničku, jen postava Felicii Day v poslední sérii skutečně povadne a nastoupí její "otravné" já. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nečekal. O Guild jsem průběžně slýchal zhruba dva roky, ale nikdy jsem mu nevěnoval pozornost. Možná i proto, že MMORPG není moje parketa (býval jsem spíš jako Riley - FPS person :-). Nicméně jsem během jednoho dne sjel všechny dosavadní díly jako chutnou malinu a nemohu se dočkat dalších. A Felicia Day? V Dr. Horriblovi byla kouzelná, ale tady si pro sebe krade každou scénu - and I like it. Been Day'd. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Na to, že je The Guild dělán prakticky na koleni, je to velmi zábavná, leč kraťoučká podívaná. O to více je ale seriál napěchován povedenými vtípky. Čtvrtou hvězdu uděluji za Feliciu Day :) Hodnocení série: 4/5 --- DRUHÁ SÉRIE --- Technická stránka je o kus lepší. Vtípků možná malinko ubylo, ale scénář je zase zajímavější a pestřejší. Felicia je skvělá jako obvykle. Hodnocení série: 3,5/5 --- TŘETÍ SÉRIE --- Rozjezd to mělo sice slabší a kvalitních vtípků opět ubylo, ale poslední trojice dílů krásně napravila reputaci. Hodnocení série: 3/5 --- ČTVRTÁ SÉRIE --- Čtvrtá série je o třídu lepší, než série předchozí. Jednak co se děje týče, ale i těch vtípků přibylo. Hodnocení série: 4/5 --- PÁTÁ SÉRIE --- Jednoznačně nejslabší série guildy vůbec. Vtipu rapidně ubylo, měl jsem vcelku problémy seriál sledovat, protože mě to už moc nebavilo - rozhodně ani zdaleka tolik, jako první dvě série. Hodnocení série: 2/5 --- ŠESTÁ SÉRIE --- O něco lepší jak předchozí série, ale ne... prostě ne. Není to ono a do poslední trojice epizod je to pořád strašně plytké a opět jsem na to koukal jen kvůli Felicii. Zakončení se ovšem povedlo, působilo příjemně - možná taky proto, že se postavy přestaly na chvilku tolik pitvořit. Hodnocení série: 2,5/5 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama