Reklama

Reklama

Noc s Andělem

(pořad)
Talk-show / Hudební
Česko, 1999, 90 min

Scénář:

Lucie Konečná

Účinkují:

Pavel Anděl, Jan Kratochvíl, Kryštof Michal, Tonya Graves, Jiří Grygar, Bořivoj Navrátil, Ester Kočičková, Martin Dejdar, Břetislav Pojar, Ester Geislerová, Juraj Jakubisko, David Kraus (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Unikátní noční přímé přenosy na ČT2 ze soboty na neděli od cca 23:00 do 07:00 hod. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nikdy sem nevydržel až do úplného konce tohoto maratonu, holt nejsem Anděl:-) Když jsem byl mladší tak jsem si vždy raději počkal až na úplný konec tedy na klipovou noc ta mě zajímala ze všeho nejvíc. Pořad je to "KAŽDOPÁDNĚ" velmi zajímavý v našich poměrech ojedinělý, nechybí exlusivní host či případně živý koncert a to v obou případech spíše z méně známých nekomerčních vod.. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že každý díl má pětihvězdičkové parametry, za to však nemůže Anděl, nýbrž hosté. A jelikož plně rozumím tomu, že ne všichni se líbí všem, a jelikož nechci podporovat stupidní záležitosti, jakými je Eso a jemu podobné, musím veřejně vyslovit názor, že Noc s Andělem je v současnosti nejlepším hudebním pořadem na české scéně a musím tedy dát za pět! ()

Reklama

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Pořad letos konci svou produkci a tak na tv obrazovkách vydržel celých deset let. To je docela úspěch. I když měřit kvalitu zábavných pořadů délkou svého trvání je věc ošemetná a neobjektivní. Jako člověk hudbymilný jsem pořadu fandil ačkoliv jsem ho zdaleka nesledoval pravidelně. Některé epizody měli větší úroveň, některé ne. Každopádně Pavel Anděl je působivý člověk, umí hovořit, a rozhodně má hudební přehled. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

..tak rád by som tento program pozeral, to by ho ale nemohol uvádzať jeden z (mne) najnesympatickejších moderátorov v Českých luhoch a hájoch..moje nesympatie vychádzajú z jeho: neustále sa opakujúcich slov, fráz, úšklebkov, nepochopiteľného smiechu, ktorý má často zakryť andělskú neschopnosť vynájsť sa v danej situácii..tak rád by som tento program pozeral.. kvoli hosťom a formátu..ale nie, nejde to, dnes som to opäť prepol a vydržal 5 minút.. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Kolikrát jsem po příchodu z odpolední směny , pustil zrovna tento pořad ( ó ano chodil jsem tehdá do práce i v sobotu a neděli ) Kolik nových a zajímavých kapel a zpěváků jsem tam našel. Z uctivým " bravo " rád vzpomínám. Některé noci byly dost o hubu , ale v 80% se povedly. Zajímavý hosté , zajímavé reportáže , zajímavé videoklipy. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Pořad navštívilo celkem 2 500 hostů. (cariada)
  • První vydání Noci s Andělem jsme mohli zhlédnout 1.září 1999 a jeho hosty byli Richard Miller, Petr Hapka a Bára Štěpánová. (cariada)
  • Ani jednou nepřikročila ČT k programové změně, každý díl se dokonce odehrál v jiném prostředí (a také v exteriérech). (cariada)

Reklama

Reklama