Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (410)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Ty dvě hvězdy jsou především za to, že tento pořad je přesnou ukázkou toho, jak se lidé chovají v televizi, respektive před kamerou. Nikdy by se takhle doma v soukromí nechovali. Ale bohužel tady to je jasně vidět. Pro někoho to možná bude negativum, pro mě ne, aspoň se ukáže, jak jsou lidi povrchní. 30% ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je hrozný pořad. Dívat se na dvě rodiny , které si na pár dní vymění manželky. Je to dle mého názoru příliš neetické hlavně vůči dětem, kterým je ubráno věškeré soukromý. Ano celé je to stejně jen pro peníze, jinak by to do toho ty rodiny nešli. Kdyby tam ty peníze nebyly možná bych to hodnotil i jinak. ()

Reklama

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Je odstrašující, jak se někteří lidé za pár korun propůjčí k něčemu takovému jako je výměna manželek a pod. Bohužel zasáhla nás západní kultura tou největší špínou co obnáší. Nejdřív dostat některé lidi na úplně dno a pak jim nabídnout řešení, treba právě touto formou, kdy pro různé sociálně slabé, exhibicionisty a natáhla je to vidina snadneho přilepšeni, a jediný kdo z toho všeho ma profit (i díky reklamě) a hlavně prdel je žid, ktery to zas celé vymyslel a který to to financuje, bo židovské páry tam nikdy neuvidíte. Tyhle pořady jsou určeny duševně chudším. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Výborný počin, který ještě donedávna neměl v našich končinách obdoby. Chválím NOVU, která tento projekt vybudovala. Bavil jsem se skoro u všech dílů. Nejlepší na tom bylo, že vždycky šla žena do jiné rodiny, která byla úplnej protiklad té její. To bylo dokonalé a myslím si, že nejen já čekal vždycky na tu chvíli, kdy začnou hádky. Ty byly skoro pořád a NOVA nám je patřičně "servírovala". Pak další dny jsme si mohli v bulvárních článcích číst něco více. Např. v pořadu vystoupila rodina, kde byl šílený nepořádek a hned se o to začla zajímat sociálka, která chtěla odebrat ženě její děti. Je zajímavé, že to sociálka nevěděla už dávno před uvedením v pořadu. Dokonce prý i některé účastnice skončily v péči psychiatrů. A dokonce i štáb nutil účastníky pod pohrůžkou finančních postihů k extrémnímu jednání tak, aby vznikaly hádky a spory. Moc tomu ale nevěřím. Já bych do takovéto reality show nikdy nešel a obdivuji lidi, kteří najdou tu odvahu být pod dohledem kamer a na očích mnoha tisíc diváků. A to vše jen pro 50 000. Už se nemohu dočkat dalších nových dílů. Doufám, že brzy uvidím Rosenbergovu verzi:-). Sice plný počet nedávám, ale i ty 4 jsou velmi pěkné. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Paní A má za manžela debila, který neumí vydělat na novou pračku. Paní B má debila za manžela, protože si vzal pěkně snobskou hydru. Jedna se jde ukázat národu proto, že jí krachla už i valcha, druhá by ráda zaexhibovala se svou odbarvenou hřívou a názory na svět. Takže si na deset dní prohodí bydliště, fakany, domácí zvěř i manžele. A začíná trapná kavalkáda situací, ve kterých se snaží konzumentům televizní zábavy dokázat, že jsou moudré a pracovité děvy se sklony k čistotě a mírumilovnému soužití. Díky psychologickému profilu, který odpovídá většině ,,hrdinek" se však bohužel ukáže jen to, že se jedná o hysterické ušmudlané frndy se sklonem k agresivnímu sebeprosazování. A i kdyby se náhodou objevila nějaká nekonfliktní osobnost, dramaturg, režisér i střihač se již postarají o její znemožnění v očích přátel, zděšených sousedů i znechucené rodiny. Je vidět, že za padesát kolíků si u nás nechá kdekdo pokurvit život. To už víc chápu ony zámořské experty na pojídání fekálií z faktoru strachu. Ti to totiž dělají alespoň za slušnou pálku v tvrdé měně. Hvězda je za ten slavný moment, kdy se maminy vrací domů a dojatí manžílci jim, ve snaze na poslední chvíli zachránit před kamerami nemožné, rvou do rukou (poprvé v životě) květinu, oslintávají jim třetí bradu a horují pro - do budoucna - férovější dělbu domácí práce. Ovšem zkušený divák ví své. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)
  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama