Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (410)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu,že mám počítač ve stejné místnosti,ve které se ostatní dívají na televizi,viděl jsem i několik dílů této nablblosti,kde ženy dobrovolně odcházejí na čas z domu,aby za dva dny zoufale brečely do telefonu,že jim chybí domov a rodina a celá "show" je zpravidla zakončena předimenzovanou hádkou za použití povětšinou stupidních argumentů.Vskutku osvěžující. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Je odstrašující, jak se někteří lidé za pár korun propůjčí k něčemu takovému jako je výměna manželek a pod. Bohužel zasáhla nás západní kultura tou největší špínou co obnáší. Nejdřív dostat některé lidi na úplně dno a pak jim nabídnout řešení, treba právě touto formou, kdy pro různé sociálně slabé, exhibicionisty a natáhla je to vidina snadneho přilepšeni, a jediný kdo z toho všeho ma profit (i díky reklamě) a hlavně prdel je žid, ktery to zas celé vymyslel a který to to financuje, bo židovské páry tam nikdy neuvidíte. Tyhle pořady jsou určeny duševně chudším. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Reality show stavějící svůj veškerý úspěch na problémech, sporech a hádkách. Někdy se podaří skloubit dvě rodiny tak, že k hádkám dochází více často, někdy se to povede hůře a někdy vůbec. Takové díly pak nikoho nebaví. Nabízím prostor k zamyšlení. Musím se ponížené přiznat, že jsem viděl mnoho dílů především v počátcích vysílání. Čas od času se však podívám i dnes. Tím čas od času myslím, že vidím přibližně každý sedmý díl, kdy nemám na páteční večer lepší plán. 2* ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Odporná úchylarna bez úrovně a bez známky inteligence, nebo smysluplné pointy. Není to zábavné, není to zajímavé, jedná se o trapné vyobrazení looserů, kteří si buď neváží rodiny, nebo už totálně neví, čím by si zpestřili své fádní a nenaplněné životy. Výměna manželek se mi prostě hnusí, viděl jsem jeden díl a měl jsem dost. Tenhle projekt se svezl jen na sezózní vlně popularity reality-show a doufám, že bude brzy zapomenut. 0/10 ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je hrozný pořad. Dívat se na dvě rodiny , které si na pár dní vymění manželky. Je to dle mého názoru příliš neetické hlavně vůči dětem, kterým je ubráno věškeré soukromý. Ano celé je to stejně jen pro peníze, jinak by to do toho ty rodiny nešli. Kdyby tam ty peníze nebyly možná bych to hodnotil i jinak. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)
  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama