Reklama

Reklama

Dokonalý svět

(seriál)
  • Slovensko Dokonalý svet

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Děj seriálu Dokonalý svět se odehrává v redakci módního časopisu Grace. Jeho hrdinky a hrdinové žijí život stejně nablýskaný, jako jsou obálky časopisu, pro který pracují.
Tak jako se různí jejich věk a postavení, liší se i problémy, které je trápí. Ambiciózní a sebevědomá módní ředitelka časopisu Michelle (Jitka Čvančarová) se v soukromí mění v oddanou milenku, která nikdy nepřestává doufat, že bude jednou povýšena na post manželky. “Moje postava profesionální módní redaktorky nebude v tom seriálu úplně kladná. Popravdě řečeno, bude to nepříjemná ženská na první dobrou. Nakonec se ale snad ukáže, že má dobrý lidský charakter,“ sdělila Jitka Čvančarová. “Netajíme se tím, že Dokonalý svět bude tak trochu Ďábel nosí Pradu po česku, nebo možná tak trošku Sex ve městě”.
Šéfredaktorka Andrea (Tereza Brodská) se naopak všemožně snaží skloubit manžela, děti a zaměstnání.
Zralá redaktorka Alžběta (Jana Hlaváčová), pro kterou je Grace vším, se snaží všemožně zachránit starý svět před novými pořádky.
Ředitel časopisu David v podání Saši Rašilova je snob, který má přehled, rád se poslouchá a moc dobře ví, že se líbí ženám.
V módní redakci nemůže rozhodně chybět talentovaný stylista Oscar, v jehož mužském těle sídlí ženská duše – citlivá a zranitelná. (TV Nova)

(více)

Recenze (288)

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Už z reklamy na tenhle seriál jsem věděl, že to bude megashit, ze zvědavosti jsem se na pár minut koukl co je to za sračku a musel jsem tv s velkým znechucením vypnout. Po prvním dílu s pěkným názvem „ Vánoce v Karibiku" už na další nemám chuť se dívat. Kam to spěje? Fakt budu muset zkusit i tu 16% Ordinaci, určitě to bude lepší. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Koukám, že se tady strhla pěkná bitva mezi krajními hodnoceními.....! Nemíním nikomu své nározy vnucovat, ale vím, že autorka scénáře Mirka Vopavová byla několik let šéfredaktora časopisu MARIANNE a tudíž jí "silně podezřívám" z toho, že ví, o čem píše! Navíc mne tam neskutečně baví dialogy (hlavně Michel !) a opět jedna ztřestěná variace Zuzky Norisové - "pindulína". Na Ordinace, VKV apod. nekoukám, ale přiznám se, že kdyby k tomuhle natočili další řadu, vůbec bych se nezlobila! ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tak jo. Viděl jsem dvě epizody. Přítelkyně to sleduje. Přemýšlím, čeho kdo chtěl docílit tím, že napsal takovou, bez prominutí, ko****nu. Fajn. Samože tam hraje snad to nejhezčí a nejukecanější, co máme teď mezi herečkami do 20let. Tím to ale hasne. Vtipné jsou akorát hlášky od těch zkušenějších herců. A těch není moc.. Moc tomu nerozumím.... Třeba se můj názor změní po dalších epizodách, kterým budu nedobrovolných svědkem... ||||| A to se stalo. Seriál ve skutečnosti není až takové zlo, jak se mi zdálo. Postupem času jsem pochopil, co se nám tento seriál snaží říct. Své sympatie k obsazení jsem projevil už v první části komentáře. Zvedám s úsměvem ze ** na ****. Protože, když to přirovnám k ostatním seriálům, produkce TV NOVA, nemohu vlastně jinak. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Tak já nemám ani trochu námitky proti námětu, ale zkřížením Sexu ve městě, Ďábel nosí Pradu (se špetkou Zářjového čísla), Džungle rtěnek a Báječného světa shopaholiků v českém prostředí prostě nic hezkého asi vzniknout nemůže. Nejhorší je, že téměř všechny herce můžete v současnosti vidět na všech našich televizních stanicích v různých více či méně podobných seriálech a to mě jako diváka v podstatě mate. Kdyby na televizi nesvítilo v rohu to logo, nevím na čem jsem...:) ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Mně je celkem jedno, že tu s tolika hvězdičkama musím působit jako nenormální magor, protože mně se ten pilot celkem líbí .. jasně, je to tak trošku kopie amerických módních seriálů, ale má to celkem příjemný look a jsem zvědavá na další díly .. (jinak, na čisté 4 hvězdičky to samozřejmě není, ale na odpad už vůbec ne, proto je dávám, abych to trochu "vyrovnala" .. když extrémy, tak na obou stranách :)) aktualizace 20.10.10 - Teď už nebudu mluvit o extrémech na obou stranách (odpad vs. 4-5*) .. pro mě je ten seriál na čisté 4 hvězdičky a dokonce uvažuju, že dám 5. Opravdu po dlouhé době český seriál, který se povedl. Jasně, pro někoho, komu jsou móda a věci kolem ní ukradené to asi musí být nuda, ale pro milovníky Sexů ve městě apod. je tohle povedený seriál :-) aktualizace 3.11.10 - Ano, tak těch 5 hvězdiček opravdu dávám. Mám proto jediný důvod. Mě ten seriál prostě těší. Baví mě, zvedá mi náladu a krásně se mi u něj sní. :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (12)

  • První řada seriálu vznikala 146 dní, během nichž bylo natočeno zhruba 450 hodin záznamu. Na rozdíl od jiných seriálů štáb pracoval filmovým způsobem, tedy na jednu kameru, kterou podporovala druhá. (Lolita)
  • Nejvíc natáčecích dnů měla Eva Sakálová, následovali Jitka Čvančarová, Jana Hlaváčová a Saša Rašilov. (Lolita)

Reklama

Reklama