Reklama

Reklama

Rozhodli se zhubnout a změnit celý svůj svět. Unikátní pořad o zdravém životním stylu s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou a specialistou na výživu, inženýrem Petrem Havlíčkem. (oficiální text distributora)

Recenze (195)

wosho 

všechny recenze uživatele

Jsme konzumní společnost, jenž kritizuje konzumní styl života. To je jaksi pokrytecké. Ale docela je to v pořádku.Když člověk v bedně vidí bandu otylých prasat v lidské podobě co lezou do telky, aby je to donutilo zhodit pár desítek kilo tuku a pak se potají nacpávají u příbuzných-jooo to je prdel. Debilové. Celkově tento pořad má futr větší právo na existenci, než-li třeba Vyvolení. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Věřím, že ti kteří se do tohoto pořadu přihlásili dosáhli svého cíle čili zhubli a zlepšili své zdraví. To je ohromné plus tohoto pořadu, zlepšuje zdraví našeho obyvatelstva. Bohužel to není charitativní pořád a mám pocit, že v některých chvílích hlavní aktéry zesměšňují. Navíc Kateřina Cajthamlová mi připadá až neskutečně vlezlá. Chápu, že na některé lidí musíme dohlížet abychom jim pomohli, ale aby někdo někomu prohraboval koše a obsah pouštěl do éteru je pro mě nemyslitelné. 30% ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

ještě mi chybí trochu pohybové šikany a veřejného výsměchu, jinak ta důra mučí ty vyprasený tlouště solidně:-))) Ikdyž ty klystýry se slovy: Máte tlusté tlusté střevo, takhle brzy zdechnete! , taky stály za to:-)))) Jen ty kousky lejna, co se proháněly v přímém záběru průsvitnou hadicí mi nedělaly moc dobře! ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Do pořadu se přihlašují lidé, kteří s prominutím nejí, ale žerou jako prasata. Co dodat, klepu si na čelo a nechápu, že se pak diví, že nehubnou. Nadruhou stranu někdo jí opravdu málo a přesto tloustne, ono se ten problém potom prohloubí a otravuje toho dotyčného v hlavě, takže pro tyhle lidi pak ten pořad asi je. Přesto mě baví jej sledovat a občas se i pořádně zasmát, každopádně já bych ze sebe nemohla dělat před celým národem kašpárka, takže všechna čest za tu odvahu. ()

TereziaCSR 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli někdo něco při sledování tohoto pořadu snědl. jinak myslím, že Jste to co jíte je supr. Hlavně paní doktorka Cajthamlová je úplně zlatá. Strašně hodný a sympatický člověk (a bylo vidět, že ji na soutěžících opravdu záleží a dokáže jim pomoct nejen s nabranými kilogramy, ale i psychicky). I když znám hodně lidí, kteří o ní tvrdí že je to semetrika, my věrní diváci nedáváme na prvotní dojem. Když se do pořadu připletl charizmatický Petr Havlíček se svými chutně vypadajícími recepty, pořadu to ještě dodalo šmrnc. No možná jsem tak nadšená i proto, že mě tématika zdravého životního stylu baví, odebírám i Dietu (:D) (i když na to taky zrovna moc nevypadám), každopádně já dávám Jste to,co jíte 4*. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Kateřina Cajthamlová není profesí diabetolog, ale internista a systematický terapeut. V jednom rozhovoru přiznala, že se k pořadu dostala nedopatřením a počátečním nepochopením, oč v něm vlastně půjde. Její kolega Petr Havlíček je dokonce původně zootechnik. (Olík)

Reklama

Reklama