Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křesťanský magazín je zpravodajsko-publicistický pořad ze světa náboženství. V jeho zorném poli jsou jak velké světové události s náboženským podtextem, tak i aktivity, při nichž se potkává svět domácích církví s českou společností. Nevyhýbá se složitým kauzám ani názorům křesťanských osobností na ně. Snaží se také představovat nejrůznější duchovní, charitativní a výchovné aktivity církve i blízkých organizací a jednotlivých křesťanů. Důraz je kladen na ekumenické zaměření respektující názorovou pestrost české ekumény, na podtržení základních křesťanských hodnot, které jsou současně i hodnotami obecně evropskými. (Česká televize)

(více)

Recenze (57)

CSSML odpad!

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem jej nepravidelně sledoval. Už podle fotografií magazín vyzdvihuje to nejhorší, co se dnes v Církvi a především mimo Ni nachází. Ekumenismus, lidoslužby, modernistické sedánky, zvrhlé pseudoumění. Za díl z 18. 10. 2015 propagující sodomii, konkubinát a postupy, při kterých jsou zabíjeny děti, jedině odpad! Ukápla mi za ty bukvice slzička, nebo to byl zvratek, ještě se musím podívat… ()

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Sledování tohohle u mě znamenalo velmi rychlé změny nálad. Buď jsem byl skoro oslepený adrenalinem, jak jsem se nasíral nad těma strašnejma hovnama. Nebo jsem se skoro nepříčetně smál, až se v kuchyni třásly skleničky. Nebo jsem na to jenom tupě zíral a nevěřil, že je něco takového možno vysílat v televizi. A takhle třikrát za díl. Na to, že má něco přes deset minut, je to celkem síla. Následující frázi si půjčím od verbala a použiju ji u dalších hodnocení ještě tak pětkrát, víckrát určitě ne. Odpad odpadů. 0% ()

Reklama

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Dle uživatele Salahadin, mám nejspíš IQ rumové pralinky, protože nevěřím církvi a její propagandě. Jsou snad nějaké hmatatelné důkazy, že Bůh existuje? Ne! Jen propaganda, co si církev vymyslela k zastrašování negramotných lidí, aby na nich mohla vydělávat. Co mě opravdu fascinuje na církvi, byly odpustky. Pokradl jsi? Névadí, zaplať 10 zlaťáků a je to ok. Zesmilnil jsi? Névadí, zaplať 20 zlaťáků a je to ok. Zabil jsi? Klídek, neřeš to, zaplať 100 zlaťáků a je to ok. Hmm, tak teď vážně nevím, který z nás je hlupák. V určitou vesmírnou sílu věřím, ale pánbíček na mráčku to teda není. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Česi (aj Slováci) vždy boli, a verím tomu, že mnohí sú i dnes, veriaci, bohabojní ľudia. Oddaní kresťania katolíci. Preto si myslím, že relácia tohoto typu má svoje miesto vo vysielaní verejno právnej televízie. Má to svojich divákov a to je dobre. Alebo by ste radšej mali za domom mešitu, pozerali na tureckú telenovelu, zahalili manželky do burky a za susedou mali bandu islamských fundamentalistou? To si nechcem ani len predstaviť. Takže držím tvorcom "Kresťanského magazínu" palce. Aj keď som skôr sympatizant, ako pravidelný divák. ** ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

JÁ TOMU NEROZUMÍM!!! Nerozumím lidem, co tomu rozumí. Bylo by však nehezké nevysílat na veřejnoprávce i pořad pro dogmatické vytřeštěnce. Mozek stranou, hvězda za samotnou existenci. Ať se kudlanky ukojí vědomím, že postižených je povícero. My ostatní se budeme holt dál muset řídit pouze morálkou a zákony, bez slastného vědomí, že když něco posereme, bude nám za desátek a drmolení říkanky odpuštěno. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama